Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στυλιανίδης (ΝΔ): Να είναι ενωμένοι οι υποψήφιοι μετά το αποτέλεσμα και να μπουν στον αγώνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Στυλιανίδης (ΝΔ): Να είναι ενωμένοι οι υποψήφιοι μετά το αποτέλεσμα και να μπουν στον αγώνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώην υπουργός και στέλεχος της Ν.Δ, Ευριπίδης Στυλιανίδης, ανέφερε ότι "ο κ. Μεϊμαράκης έχει την εμπιστοσύνη και των δύο προηγούμενων ηγετών"
«Δύο πράγματα έχουν για εμάς σημασία, όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στις εκλογές και να είναι ενωμένοι οι υποψήφιοι μετά το αποτέλεσμα και αγκαλιασμένοι να μπουν στον αγώνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο πρώην υπουργός και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Ευριπίδης Στυλιανίδης, μιλώντας στο "Πρακτορείο 104,9 fm”, για την επόμενη μέρα στο κόμμα.
Ο ίδιος σημείωσε ότι «ένας κύκλος ανθρώπων, που υποστηρίζουν άλλες υποψηφιότητες, προσπαθούν τις τελευταίες ημέρες να καλλιεργήσουν σκοπίμως την εικόνα, ότι το καραμανλικό στρατόπεδο σφιχταγκαλιάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα το οποίο είναι ανακριβές».
Σύμφωνα με τον κ. Στυλιανίδη , «ο κ. Μεϊμαράκης έχει ξεκάθαρη θέση για αντιπολίτευση δυναμική απέναντι στον Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ.
Προσπαθούν, όμως, να καλλιεργήσουν το αντίθετο, αναμιγνύουν και το όνομα του Κώστα Καραμανλή σ' αυτό το παιχνίδι, επίτηδες, για να μπορέσουν να απευθυνθούν στο θυμικό των νεοδημοκρατών, μήπως και αποσπάσουν κάποιες ψήφους την τελευταία στιγμή».
Ακόμη, ο κ.Στυλιανίδης ανέφερε ότι «ο κ. Μεϊμαράκης έχει την εμπιστοσύνη και των δύο προηγούμενων ηγετών, και του κ. Σαμαρά και του κ. Καραμανλή και θα μου φαινόταν περίεργο να μην είναι έτσι».
Πρόσθεσε ότι «του ανέθεσαν ουσιαστικά την ηγεσία της παράταξης στην πιο δύσκολη στιγμή, δηλαδή στη δημοσκοπική της κατάρρευση».
Κατά τον ίδιο, ο κ.Μεϊμαράκης «δίνει μία μάχη με ξεκάθαρα χαρτιά, καθώς λέει ότι θα είναι μία δυναμική αντιπολίτευση, η οποία όμως στα εθνικά θέματα θα συνεννοείται, γιατί το έχει ανάγκη ο τόπος, στα πολιτικά, όμως, θέματα δε θα διστάζει να συγκρούεται και να βάζει τα πράγματα στη θέση τους».
Ο κ. Στυλιανίδης για την εκλογική διαδικασία της Κυριακής ευχήθηκε «να πάνε όλα καλά και εύχομαι να τελειώσουμε από την πρώτη Κυριακή» , σημειώνοντας ότι «το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε- βέβαια αυτό είναι θέμα των συνυποψηφίων, γιατί κανείς δε μπορεί να τους στερήσει το δικαίωμα ενός δεύτερου γύρω- αν η διαφορά του πρώτου με τον δεύτερο είναι πολύ μεγάλη, είναι κρίμα να βάζουμε σε ταλαιπωρία έναν ολόκληρο κόσμο, τον οποίο ούτως ή άλλως τον πληγώσαμε την προηγούμενη φορά μ' αυτό το οποίο έγινε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης