Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανοιχτή επιστολή Μεϊμαράκη: Θέλω να αποκαταστήσω τα λάθη από ανάλγητες πολιτικές

Ανοιχτή επιστολή Μεϊμαράκη: Θέλω να αποκαταστήσω τα λάθη από ανάλγητες πολιτικές
Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. τονίζει ότι διεκδικεί τη στήριξη και εμπιστοσύνη τους «σε αυτή την καθοριστική πολιτικά και κρίσιμη εθνικά συγκυρία», για να έχει τη δυνατότητα να δυναμώσει και να ενώσει το κόμμα
Ανοιχτή επιστολή στα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας απέστειλε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δύο ημέρες πριν από τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.
«Σας καλώ να προσέλθετε με προθυμία, συνευθύνη και αποφασιστικότητα σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία, όλοι όσοι πιστεύετε στις αρχές και τις αξίες που εδραίωσε στο πολιτικό μας σύστημα ο ιδρυτής μας Κωνσταντίνος Καραμανλής», λέει χαρακτηριστικά.
Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τονίζει ότι διεκδικεί τη στήριξη και εμπιστοσύνη τους «σε αυτή την καθοριστική πολιτικά και κρίσιμη εθνικά συγκυρία», για να έχει τη δυνατότητα να δυναμώσει και να ενώσει τη ΝΔ. Και συμπληρώνει:
Ενισχύοντας την κοινοβουλευτική της μαχητικότητα στην επόμενη εξαιρετικά κρίσιμη για τη χώρα περίοδο, εκσυγχρονίζοντας το οργανωτικό της μοντέλο σύμφωνα με τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα, με ανανέωση προσώπων, ιδεών και νοοτροπίας, δίδοντας ίσες ευκαιρίες σε όλους, διαμορφώνοντας μια πειστική, εναλλακτική κυβερνητική πρόταση,εκφράζοντας ένα δυναμικό αλλά και υπεύθυνο, μεταρρυθμιστικό αλλά και λαϊκό, πατριωτικό πολιτικό λόγο, που θα συμπυκνώνει τις ιδεολογικές αρχές του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού.
Που θα προσδιορίζει με σαφή τρόπο το μεσαίο δρόμο του μέτρου, της μετριοπάθειας και της αποτελεσματικότητας, μακριά από άκρα και ακρότητες.
Όπως αναφέρει ο κ. Μεϊμαράκης, επιδίωξη και φιλοδοξία του είναι η μετεξέλιξη της ΝΔ σε σύγχρονο, συλλογικό κόμμα, να αποκαταστήσει τις κοινωνικές συμμαχίες της παράταξης και να την ξανακάνει μεγάλη.
Να αποκαταστήσω την κοινωνική δικαιοσύνη που τραυματίστηκε από ανάλγητες πολιτικές.
«Γνωρίζετε ποιός είμαι, ξέρετε τη διαδρομή μου...», επισημαίνει, κάνοντας αναφορά στη διαδρομή του στη ΝΔ από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ μέχρι σήμερα.
«Στις 20 Δεκεμβρίου ζητώ τη στήριξή σας, ώστε αξιοποιώντας την εμπειρία και τη γνώση των προηγούμενων χρόνων, να ανταποδώσω στην παράταξη αυτά που της οφείλω. Με αρχές και αξίες που υπηρετήσαμε και θα υπηρετούμε όλοι μαζί ενωμένοι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, ώστε σύντομα η Νέα Δημοκρατία να ξαναγίνει ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα και σύντομα η κυβέρνηση που θα οδηγήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες σ' ένα καλύτερο αύριο», προσθέτει και δίνει τις ευχές του για τις γιορτές των Χριστουγέννων σε όλους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης