Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στυλιανίδης (ΝΔ): Ξεκάθαρος νικητής ο Μεϊμαράκης την Κυριακή – Δεν κινδυνεύει η ενότητα της ΝΔ

Στυλιανίδης (ΝΔ): Ξεκάθαρος νικητής ο Μεϊμαράκης την Κυριακή – Δεν κινδυνεύει η ενότητα της ΝΔ
Το κόμμα διαθέτει το πιο ισχυρό DNA που είναι η βάση της τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ
Την εκτίμηση ότι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα είναι ο νικητής των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Ευρυπίδης Στυλιανίδης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Στυλιανίδης υποστήριξε πως ο κ.Μεϊμαράκης θα είναι ξεκάθαρα πρώτος και ότι στη δεύτερη θέση είναι ένας εκ των Τζιτζικώστα – Μητσοτάκη, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ευχή η εκλογή του νέου αρχηγού να ολοκληρωθεί αυτή την Κυριακή και να μην υπάρξει δεύτερος γύρος.
Όσον αφορά την ενότητα της ΝΔ, ο κ.Στυλιανίδης τόνισε ότι «δεν κινδυνεύει», καθώς όπως είπε, «το κόμμα διαθέτει το πιο ισχυρό DNA που είναι η βάση της».
«Στο κόμμα αναζητείται μια ποιοτική έκφραση που θα πείσει ότι αυτή είναι η νέα δύναμη που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα» τόνισε ο κ.Στυλιανίδης, ο οποίος αναφερόμενος στην κόντρα Λάκη Λαζόπουλου – Άδωνι Γεωργιάδη, είπε ότι ο πολιτικός πολιτισμός ανέχεται την κριτική, την διαφωνία και τη σάτιρα.
Παρέπεμψε δε στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, και το πώς αντιμετώπιζε την σάτιρα του Χαρι Κλυν λέγοντας ότι το διασκέδαζε, το ανέλυε για να διορθώνει τα λάθη του και τις παραλείψεις του.
Επιπλέον, ο κ.Στυλιανίδης χαρακτήρισε προβοκατόρικο να εμφανίζουν τον Βαγγέλη Μειμαράκη ότι εν εκλεγεί θα είναι πιο κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ ενώ άφησε να  εννοηθεί ότι ο Κώστας Καραμανλής στηρίζει Βαγγέλη Μειμαράκη.
«Είναι καθήκον όλων να περιφρουρήσουν, να αγαπούν και να σέβονται την ΝΔ» επεσήμανε ο κ.Στυλιανίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης