Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης (ΝΔ): Όλοι ήθελαν τη στήριξη Καραμανλή - Φωνάζουν επειδή δεν την έδωσε σε αυτούς

Μεϊμαράκης (ΝΔ): Όλοι ήθελαν τη στήριξη Καραμανλή - Φωνάζουν επειδή δεν την έδωσε σε αυτούς
Η ΝΔ δεν έχει τίποτα κοινό με το ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ
Την θέση ότι όλοι οι υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ ήθελαν τη στήριξη του Κ. Καραμανλή και ότι φωνάζουν επειδή δεν την έδωσε σε αυτούς διατύπωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
«Ποιος δεν θα ευχαριστιόταν με τη στήριξη Καραμανλή;
Όλοι την ήθελαν.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν την είπε για αυτούς και για αυτό φωνάζουν», τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Μεϊμαράκης, απαντώντας στις αντιδράσεις των τριών ανθυποψηφίων του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.
Αναφερόμενος στην αντιπαράθεσή του με τον Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε ότι ενώ ο πρώην πρωθυπουργός αρχικά υποστήριζε τον Απόστολο Τζιτζικώστα, τώρα φαίνεται να στηρίζει όλες τις υποψηφιότητες πλην της υποψηφιότητας Μεϊμαράκη.
Όπως είπε, παραιτήθηκε  από αρχηγός επειδή του το ζήτησε ο ίδιος ο κ. Σαμαράς, και επανέλαβε ότι ο πρώην πρωθυπουργός ποτέ δεν αποδοκίμασε το γνωστό δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», που ζητούσε την απομάκρυνσή του από την ηγεσία της παράταξης.
«Η παραίτησή μου εκτόνωσε την κατάσταση» υποστήριξε ο κ.Μεϊμαράκης.
Όσον αφορά τα σενάρια συγκυβέρνησης με το ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Μεϊμαράκης τόνισε ότι η ΝΔ δεν έχει τίποτα κοινό με τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο κ. Τσίπρας έχει την πλειοψηφία.
Ο λαός πρόσφατα ψήφισε και πρέπει να τα κάνει μόνος του, όπως και την ψήφιση του ασφαλιστικού», είπε ο κ. Μεϊμαράκης, τονίζοντας πως οι συνεργασίες βασίζονται σε αρχές, τις οποίες, όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ότι δεν έχει.
Ο κ.Μεϊμαράκης χαρακτήρισε «πολιτική συκοφαντία» όσα ακούγονται ότι η υποψηφιότητά του στηρίζεται από ορισμένους ώστε να εξυπηρετήσει συγκεκριμένο σκοπό σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης