Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση στην Αττική – Συνελήφθησαν 15 άτομα και αναζητούνται ακόμη 14

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση στην Αττική – Συνελήφθησαν 15 άτομα και αναζητούνται ακόμη 14
Έκαναν διαρρήξεις σε οικίες της Αττικής
Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, εγκληματική οργάνωση που διέπραττε διαρρήξεις σε πολυτελείς οικίες της Αττικής.
Μετά από αστυνομική επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Αττικής, συνελήφθησαν 15 άτομα που είναι μέλη της οργάνωσης και αναζητούνται άλλα 14 μέλη της οργάνωσης.
Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας από 24 έως 61 ετών και από το σύνολο των 15 οι 11 είναι υπήκοοι Γεωργίας, 2 Αρμενίας (η μία γυναίκα), μία Αλβανίας και ένας Έλληνας.
Αναζητούνται 14 άτομα που είναι μέλη της οργάνωσης, ηλικίας από 23 έως 64 ετών, και μάλιστα, από αυτούς οι 12 είναι υπήκοοι Γεωργίας, μία Ουζμπεκιστάν και ένας Καζακστάν.
Ήδη, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της κλοπής κατά συναυτουργία, κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση και της πλαστογραφίας, αλλά και παράβαση του νόμου περί νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Οι συλληφθέντες, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, είναι  μέλη εγκληματικής οργάνωσης, με συγκεκριμένη δομή και διακριτούς ρόλους που δρούσαν, πάνω από μια διετία διαπράττοντας διαρρήξεις σε σπίτια των βορείων και νοτίων προαστίων της Αττικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης