Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (ΛΑΕ): Ανούσια η αντιπαράθεση Τσίπρα – Μπακογιάννη για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

Λαφαζάνης (ΛΑΕ): Ανούσια η αντιπαράθεση Τσίπρα – Μπακογιάννη για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών
Το σκάνδαλο της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών δεν μπορεί να κουκουλωθεί με τα παραπλανητικά στοιχεία του Αλ. Τσίπρα, τόνισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας
Ανούσια χαρακτήρισε την αντιπαράθεση για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών μεταξύ του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και της βουλευτού της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη, στη Βουλή, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Ο Π. Λαφαζάνης τόνισε μεταξύ άλλων, ότι τι «το μέγα σκάνδαλο της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, το οποίο αποδεδειγμένα στοίχισε πάνω από 40 δισ. στο Δημόσιο και πολλά δισ. στα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και στους μικρομετόχους και μικροομολογιούχους των τραπεζών, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί και πολύ περισσότερο να "κουκουλωθεί” με τα παραπλανητικά στοιχεία του Τσίπρα στη Βουλή, με φτηνή πρωθυπουργική δημαγωγία που δείχνει πανικό».
«Είναι εντυπωσιακό ότι η δήθεν αντιπολίτευση στη Βουλή, αντί να καταθέσει πρόταση άμεσης σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, η οποία θα διερευνήσει τις σκοτεινές ρυθμίσεις και τις τροπολογίες νύκτας, με τις οποίες έγινε δυνατό το σκάνδαλο της ανακεφαλαιοποίησης, αρκέστηκε να συμφωνήσει με το τέχνασμα της δημιουργίας μιας περίεργης "επιτροπής εμπειρογνωμόνων” για όλες τις ανακεφαλαιοποιήσεις, προφανώς για να υπάρξει συναινετική συγκάλυψη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», σημείωσε.
Μάλιστα, προειδοποίησε ότι «το σκάνδαλο της ανακεφαλαιοποίησης, με το οποίο το μέλλον της χώρας και της οικονομίας παραδίδονται "τζάμπα” στους πιστωτές και στα ξένα funds, δεν πρόκειται να σκεπαστεί, αλλά θα διερευνηθεί, ενάντια σε όσους θέλουν να το βάλουν στο αρχείο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης