Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το Ποτάμι βάλλει κατά της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Την κατηγορεί για ερασιτεχνισμό, ιδεοληψία και ανικανότητα

Το Ποτάμι βάλλει κατά της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Την κατηγορεί για ερασιτεχνισμό, ιδεοληψία και ανικανότητα
Ο πρωθυπουργός διαπιστώνει τώρα ότι οι μετανάστες δεν εξαφανίζονται, σημειώνεται σε ανακοίνωσή του
Επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό εξαπέλυσε το Ποτάμι με αφορμή την Ώρα του Πρωθυπουργού, κάνοντας λόγο για εκρηκτικό μείγμα «ερασιτεχνισμού, ιδεοληψίας και ανικανότητας» στο προσφυγικό.
Μάλιστα, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος, «όταν αντιμετωπίζεις λάθος ένα πρόβλημα από την αρχή, είναι πολύ πιο δύσκολη η αντιμετώπισή του στη συνέχεια».
Όπως αναφέρει το Ποτάμι, ο κ. Τσίπρας διακηρύσσει να μην γίνει η Ελλάδα αποθήκη μεταναστών, όμως αυτό ήδη συμβαίνει λόγω της ανερμάτιστης πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
«Ο πρωθυπουργός διαπιστώνει τώρα ότι οι μετανάστες δεν "εξαφανίζονται", όπως έλεγε η υπουργός του, αλλά εγκλωβίζονται στην Ελλάδα όταν οι άλλες χώρες κλείνουν τα σύνορά τους.
»Όταν επί μήνες θεωρείς ότι οι μετανάστες «λιάζονται» κι αρνείσαι τη συνεργασία με τη Frontex, με κίνδυνο αποβολής από τη Σένγκεν, έρχεται κάποια στιγμή αντιμέτωπος με το πρόβλημα, δίχως να έχεις προετοιμάσει τις συνθήκες διαχείρισής του.
Ψάχνει, λοιπόν, τώρα πρόχειρα να βρει λύσεις η κυβέρνηση εντείνοντας την αγωνία αυτών που προσδοκούσαν μια καλύτερη ζωή και προκαλώντας την αντίδραση δημάρχων και κατοίκων πολλών περιοχών που δε θέλουν να δουν τη ζωή τους να ανατρέπεται», καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης