Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κρήτη: Επεισόδια στο Ηράκλειο μετά την πορεία στη μνήμη του Γρηγορόπουλου - Έβαλαν φωτιές σε κάδους

Κρήτη: Επεισόδια στο Ηράκλειο μετά την πορεία στη μνήμη του Γρηγορόπουλου - Έβαλαν φωτιές σε κάδους
Στα Χανιά προκλήθηκαν μικρής έκτασης ζημιές από ομάδα νεαρών
Επεισόδια σημειώθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης μετά την πορεία που έγινε για τη συμπλήρωση 7 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, καθώς ομάδες αντιεξουσιαστών έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης και έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων.
Φθορές σε υποκαταστήματα τραπεζών, καταστήματα και αυτοκίνητα προκάλεσαν και στην οδό 25ης Αυγούστου, όπου επίσης έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.
Οι δυνάμεις της αστυνομίας  προχώρησαν σε ρίψεις δακρυγόνων.
Οι ομάδες πέταξαν πέτρες.
Στα Χανιά προκλήθηκαν μικρής έκτασης ζημιές από ομάδα νεαρών κατά τη διάρκεια πορείας που πραγματοποιήθηκε απόψε στη μνήμη του  Γρηγορόπουλου.
Σε ό,τι αφορά την πορεία, οι συμμετέχοντες  συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και φωνάζοντας συνθήματα διέσχισαν κεντρικούς δρόμους.
Στην είσοδο του δημαρχείου και σε διάφορα σημεία της πόλης, ομάδα νεαρών που βρισκόταν στο τέλος της πορείας φορώντας κράνη και κουκούλες, έγραψαν συνθήματα.
Λίγο πριν την ολοκλήρωση της πορείας, έβαλαν φωτιά σε έναν κάδο απορριμμάτων, κατέστρεψαν ΑΤΜ της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας και προκάλεσαν φθορές στα μάρμαρα εισόδου της Τράπεζας Ελλάδας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης