Τελευταία Νέα
Πολιτική

Έντονη κριτική Μπακογιάννη στην κυβέρνηση: Συναίνεση δεν επιτυγχάνεται με ύβρεις, κατηγορίες και εντολές

Έντονη κριτική Μπακογιάννη στην κυβέρνηση: Συναίνεση δεν επιτυγχάνεται με ύβρεις, κατηγορίες και εντολές
«Πριν καλέσετε τα κόμματα σε συναίνεση για το ασφαλιστικό αναλογιστείτε πρώτα ποια είναι η δική σας θέση και πρόταση», υποστήριξε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη
«Συναίνεση δεν επιτυγχάνεται με ύβρεις, κατηγορίες και εντολές» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ και πρωτοκλασάτο στέλεχος της παράταξης, κα Ντόρα Μπακογιάννη, στο πλαίσιο τοποθέτησής της στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.
Η κα Μπακογιάννη άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, καλώντας την προτού καλέσει τα κόμμα σε συναίνεση για το ασφαλιστικό να αναλογιστεί πρώτα ποια είναι η δική της θέση και πρόταση.
Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε, άλλωστε, η Ελλάδα έχει «μία κυβέρνηση της οποίας ο κεντρικός κορμός δεν ξέρει που θέλει να πάει τη χώρα».
«Γιατί έως σήμερα πρόταση δεν μας έχετε πει για το τι θα κάνετε, εκτός από τον υπουργό Εργασίας, κ. Κατρούγκαλο, ο οποίος μιλάει μόνο για μειώσεις συντάξεων», πρόσθεσε χαρακτηριστικά η βουλευτής.
«Βάλτε λοιπόν πρώτα στο τραπέζι συγκεκριμένη πρόταση, και μετά ελάτε να βρείτε και τη ΝΔ για να σας πει, εάν συμφωνεί και να μπορεί να σας δώσει την όποια συναίνεση», κατέληξε με νόημα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης