Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Τα σενάρια συνωμοσιολογίας, το οικονομικό σκάνδαλο με το ΤΣΜΕΔΕ και η ανακεφαλαιοποίηση της Attica bank

tags :
Τα σενάρια συνωμοσιολογίας, το οικονομικό σκάνδαλο με το ΤΣΜΕΔΕ και η ανακεφαλαιοποίηση της Attica bank
Ένα ασφαλιστικό Ταμείο εεμφανίζει τεράστιες ζημίες, έχασε το 98% της επένδυσης του και για το σκάνδαλο αυτό κανείς δεν μιλάει
Το τελευταίο διάστημα με αφορμή και δημοσιεύματα του bankingnews.gr που ασκούμαι καλόπιστη και τεκμηριωμένη κριτική για το πώς το ΤΣΜΕΔΕ ενώ επένδυσε έχασε τελείως τα κεφάλαια που είχε τοποθετήσει στην Attica bank επιβαρύνοντας για μια ακόμη φορά τους φορολογουμένους πολίτες και ειδικά τους ασφαλισμένους του ΤΣΜΕΔΕ.
Ορισμένοι ανόητοι, καθώς μόνο ως ανόητοι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν από ορισμένα άλλα μέσα ενημέρωσης άρχισαν να καλλιεργούν σενάρια συνωμοσίας και να μας κατηγορούν μάλιστα….
Ποιοι κρύβονται πίσω από το σχέδιο ….υπάρχει και σχέδιο….για να αποτύχει η ανακεφαλαιοποίηση της Attica bank και άλλες τέτοιες ανοησίες.
Κάποιος αόρατος δάκτυλος έχει ενεργοποιηθεί μέσω του bankingnews.gr εναντίων της Attica bank.
Το μόνο σχέδιο που υπάρχει είναι η λογική που λέει ως πότε θα εθελοτυφλούμε εμπρός στα σκάνδαλα;
Το πρόβλημα όμως δεν είναι η ανακεφαλαιοποίηση αλλά αν το ΤΣΜΕΔΕ ως Ταμείο μπορεί να ρισκάρει συνεχώς τα κεφάλαια του και να ζημιώνει τους ασφαλισμένους.
Προφανώς δεν υπάρχει ευαισθησία στο θέμα αυτό, ποιος ενδιαφέρεται για τους ασφαλισμένο;
Αυτός είναι ανόητος και μπορεί να πληρώνει τα παιχνίδια, τα αποτυχημένα χρηματιστηριακά παιχνίδια ορισμένων.
Όχι κύριοι η περίοδος της ανοχής έχει τελειώσει.
Το ΤΣΜΕΔΕ έπαιξε και έχασε, αυτό είναι σκάνδαλο για το ΤΣΜΕΔΕ είναι Ταμείο και ως Ταμείο διαχειρίζεται τα χρήματα των ασφαλισμένων.
Τα χρήματα των ασφαλισμένων δεν μπορούν να μετατρέπονται σε τεράστιες ζημίες μόνο και μόνο για να ικανοποιηθούν σχέδια και προσωπικές φιλοδοξίες.
Πραγματικά αποτελεί ντροπή και αίσχος αντί να εστιαζόμαστε στην ουσία που είναι η διασπάθιση των χρημάτων των φορολογουμένων, να δέχονται κριτική τα μέσα που παρουσιάζουν το αυτονόητο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης