Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης (ΝΔ): Άμεσα να γίνουν οι εκλογές - Το αργότερο σε τρεις εβδομάδες

Μεϊμαράκης (ΝΔ):  Άμεσα να γίνουν οι εκλογές - Το αργότερο σε τρεις εβδομάδες
Τι ανέφεραν συνεργάτες του Ευάγγελου Μεϊμαράκη
Το αργότερο σε τρεις εβδομάδες προτείνει η πλευρά Μεϊμαράκη να επαναληφθεί η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στην Νέα Δημοκρατία.
Όπως λένε συνεργάτες του, ο ίδιος ζητά να γίνουν άμεσα και με άλλη εταιρεία οι εκλογές και «μπορούν να γίνουν το αργότερο σε τρεις εβδομάδες».
Ακόμη, συνεργάτες του Ευάγγελου Μεϊμαράκη σχετικά με τη σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ανέφεραν ότι η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί να γίνει την Τετάρτη, υπογραμμίζοντας πως  «η καλύτερη λύση είναι να ακολουθηθεί το καταστατικό έστω και αν πρέπει να αλλάξει, όσο όμως υπάρχει το σεβόμαστε».
Σε ό,τι αφορά τις ευθύνες που επιρρίπτουν στον κ. Μεϊμαράκη οι συνυποψήφιοι του για το σημερινό εκλογικό φιάσκο, οι ίδιες πηγές τόνισαν ότι «ο πρόεδρος δεν έχει αρμοδιότητα και όφειλε να απέχει.»
Ακόμη, σημείωσαν ότι « περιμένουμε να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.
Δεν είναι προσωπικό το ζήτημα με τον Παπαμιμίκο».
Απαντώντας στο αίτημα του Απόστολου Τζιτζικώστα για παραίτηση του Ευ. Μεϊμαράκη, οι ίδιες πηγές ανέφεραν «Ο κ. Τζιτζικώστας να διαλέξει τι θέλει, από την μία θέλει την παραίτηση Μεϊμαράκη και από την άλλη συνάντηση», προσθέρτοντας πως είναι άσχετος οφείλει να ξέρει τα στοιχειώδη.
«Ο πρόεδρος του κόμματος οφείλει να απέχει από κάθε δραστηριότητα της ΚΕΦΕ. Θέλει να διοικήσει ένα κόμμα που δεν ξέρει το καταστατικό του», συμπλήρωσαν οι ίδιες πηγές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης