Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις στον αγώνα ΠΑΟ - Ολυμπιακού - Τραυματίστηκε αστυνομικός

Δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις στον αγώνα ΠΑΟ - Ολυμπιακού - Τραυματίστηκε αστυνομικός
Έγιναν περίπου 25 προσαγωγές και 10 συλλήψεις
(Upd2) Σε προσαγωγές και συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΠΑΟ - Ολυμπιακού, που είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί οριστικά ο αγώνας.  
Σύμφωνα με στοιχεία απο την αστυνομική διεύθυνση, έχουν γίνει περίπου 25 προσαγωγές και 10 συλλήψεις ενώ όλοι έχουν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή για αρκετή ώρα απο τη διακοπή του αγώνα ενώ ελικόπτερα της αστυνομίας περιπολεί πάνω και γύρω απο το Γήπεδο του Παναθηναικού, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, έως κι αυτή την ώρα. 
Στο μεταξύ ο αστυνομικός που είχε τραυματιστεί από καρέκλα στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μέσα στο γήπεδο, φαίνεται να μην διατρέχει κίνδυνο αν και αρχικά πληροφορίες ήθελαν να κινδυνευει η ζωή του.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν ελαφρότερα και άλλοι δύο αστυνομικοί των ΜΑΤ.
Τέλος, με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα τη βία, ενώ  χαρακτηρίζει «καθόλα λανθασμένη και ανεύθυνη την απόφαση του διαιτητή».

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε: 

Αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας ο ποδοσφαιρικός αγώνας Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, όπως αποφάσισε ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς.

Στο μεταξύ, στον αγωνιστικό χώρο έπεσε φωτοβολίδα ενώ αστυνομικός τραυματίστηκε βαριά από καρέκλα που εκτόξευσε οπαδός.
Ένταση επικράτησε, σύμφωνα με την αστυνομία, στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου νωρίτερα το απόγευμα σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού που επιχείρησαν να μπουν χωρίς εισιτήρια στη θύρα 12 και αστυνομικών δυνάμεων.
Επεισόδια ξέσπασαν και την αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού και μάλιστα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου - λάμψης, ενώ προχώρησε και σε προσαγωγές.

(Πρώτη ενημέρωση Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 21:23)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης