Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης: Η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μας βαθαίνει στην ύφεση - Διασφαλισμένη η ενότητα της ΝΔ

Μεϊμαράκης: Η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μας βαθαίνει στην ύφεση - Διασφαλισμένη η ενότητα της ΝΔ
Πρέπει να προσέξουμε ώστε η οικονομία την οποία θα ακολουθήσουμε να είναι οικονομία που υπηρετεί τελικά την Ελλάδα και την εθνική πολιτική, σημείωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης
Τη θέση ότι η πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μας βαθαίνει στην ύφεση εξέφρασε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο προεκλογικής ομιλίας του.
Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη να ληφθεί ειδική μέριμνα για τα ζητήματα που άπτονται στον πρωτογενή τομέα, δεσμευόμενος να ασκήσει πίεση στην κυβέρνηση για την ικανοποίηση των αιτημάτων των κτηνοτρόφων.
Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Πρέπει να προσέξουμε ώστε η οικονομία την οποία θα ακολουθήσουμε να είναι οικονομία που υπηρετεί τελικά την Ελλάδα και την εθνική πολιτική και να υπηρετήσει ακόμα περισσότερο ευαίσθητες περιοχές όπως είναι η Θράκη».
Στη συνέχεια έκανε λόγο για την ανάγκη να αποκατασταθούν οι αδικίες του παρελθόντος, ενώ δεσμεύτηκε για την επαναφορά του προνοιακού επιδόματος των Ποντίων.
Όσον αφορά στην εσωκομματική διαδικασία, ζήτησε από τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη με πολιτική σκέψη, ενώ τέλος, διαβεβαίωσε για την ενότητα του κόμματος, ανεξάρτητα του εκλογικού αποτελέσματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης