Πολιτική

Μαξίμου για Γ. Πανούση: Νέες μυθοπλασίες και ψεύδη - Ποιούς εξυπηρετεί και γιατί

Μαξίμου για Γ. Πανούση: Νέες μυθοπλασίες και ψεύδη - Ποιούς εξυπηρετεί και γιατί
«Γιατί ο πρώην υπουργός επιχειρεί να συντηρηθεί στην επικαιρότητα και επικαλούμενος δήθεν στοιχεία και απόρρητα έγγραφα»
Την έντονη ενόχλησή τους διατυπώνουν στο Μέγαρο Μαξίμου για τα όσα είπε εκ νέου ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη στη χθεσινή του συνέντευξη στην εκπομπή «ενικός».
Συνεργάτες του πρωθυπουργού έκαναν λόγο για «μυθοπλασίες και ψεύδη» του υπουργού και σημείωναν με νόημα πως «οι δήθεν νέα καταγγελία του ότι είδε τον Αρχηγό της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπατη , δέκα ημέρες πριν δώσει τη συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα είναι τελείως ψευδές και ανυπόστατο».
Οι ίδιες υψηλόβαθμες πηγές διατύπωναν εκ νέου τα ερωτήματα «γιατί ο πρώην υπουργός επιχειρεί να συντηρηθεί στην επικαιρότητα και επικαλούμενος δήθεν στοιχεία και απόρρητα έγγραφα» συμπληρώνοντας τον προβληματισμό τους αναρωτώμενες «ποιούς εξυπηρετεί και γιατί».
Σε ότι αφορά το αίτημα του κ. Πανούση να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό οι ίδιες πηγές σημείωναν πως αν ο κ. Πανούσης επιθυμούσε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα θα όφειλε να το είχε διατυπώσει σε προσωπικό επίπεδο και όχι μέσω του δημόσιου λόγου του και μάλιστα με τη μορφή καταγγελιών.

Δ.Α.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης