Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intralot και Bit8 επισφραγίζουν τη στρατηγική συμμαχία τους

tags :
Intralot και Bit8 επισφραγίζουν τη στρατηγική συμμαχία τους
Στη σχετική εκδήλωση, παρέστη μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός της Μάλτας, Joseph Muscat
Τη στρατηγική συμμαχία τους γιόρτασαν η Intralot, ηγέτιδα εταιρεία του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών παγκοσμίως, και η Bit8, πρωτοπόρος εταιρεία στο διαδικτυακό σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM) διεθνώς, παρουσία του πρωθυπουργού της Μάλτας, Joseph Muscat, σε δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στη Μάλτα στις 13 Νοεμβρίου.
Την εκδήλωση τίμησαν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, εξέχοντα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας της Μάλτας και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.
Λαμβάνοντας το λόγο, ο πρωθυπουργός της Μάλτας, Dr. Joseph Muscat, δήλωσε ότι «η στρατηγική συμμαχία της Intralot και της Bit8 θα αποτελέσει το παράδειγμα και για άλλους τομείς της οικονομίας της Μάλτας.
Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που καινοτόμες εταιρείες της Μάλτας με σαφές όραμα αναδεικνύονται παγκόσμιοι ηγέτες στον τομέα τους και προσελκύουν διεθνείς επενδυτές.
Τόσο οι επενδυτές όσο και οι καταναλωτές έχουν ανάγκη από ένα ρυθμισμένο περιβάλλον και η Μάλτα κάνει σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση».
Η συνεργασία της Intralot και της Bit8 ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2015, όταν ανακοίνωσαν τη στρατηγική συμμαχία τους κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Λονδίνο.
Τον Ιούλιο του 2015, η Intralot προχώρησε στην εξαγορά μεριδίου 35% της Bit8 με δικαίωμα να αυξήσει τη συμμετοχή της έως 60%.
Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται στενά για την αποκλειστική και από κοινού ανάπτυξη και προώθηση λύσεων στη διεθνή αγορά διαδικτυακών συστημάτων, ώστε να παρέχουν στους πελάτες της Intralot κορυφαίες υπηρεσίες διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM), διαχείρισης λογαριασμού παικτών (PAM) και καινοτόμων συστημάτων τυχερών παιχνιδιών.
Ο Αντώνιος Κεραστάρης, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Intralot, δήλωσε:
«Με ιδιαίτερη χαρά επισφραγίζουμε σήμερα την στρατηγική μας συνεργασία με την Βit8 παρουσία του πρωθυπουργού της Μάλτας, Joseph Muscat.
H καινοτόμος και ευέλικτη τεχνολογία της Bit8 σε συνδυασμό με τη διεθνή παρουσία της Intralot, την εμπειρία μας στη διαχείριση έργων και τα προϊόντα αιχμής που αναπτύσσουμε μαζί θα παρέχουν στους πελάτες μας νέες συναρπαστικές εμπειρίες παιχνιδιού».
Ο κ. Κεραστάρης υπογράμμισε τη μακροχρόνια παρουσία της Intralot στη Μάλτα, σημειώνοντας «επενδύσαμε για πρώτη φορά στην αγορά της Μάλτας το 2004, όταν η θυγατρική μας, Maltco Lotteries, έλαβε την πρώτη άδεια διαχείρισης της Εθνικής Λοταρίας.
Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε υπερήφανοι που έχουμε συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας, δημιουργώντας θέσεις απασχόλησης, συνεισφέροντας στο κράτος με τα παραγόμενα έσοδα, ενισχύοντας τη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και στηρίζοντας την κοινωνία της Μάλτας».
«Η παγκόσμια συμμαχία της Bit8 με την Intralot μάς επιτρέπει να επεκτείνουμε την παρουσία μας διεθνώς, φέρνοντας μας ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μας, τη δημιουργία της καλύτερης πλατφόρμας τυχερών παιχνιδιών διεθνώς», δήλωσε ο Δρ. Angelo Dalli, Διευθύνων Σύμβουλος της Bit8.
«Παράλληλα, η συνεργασία εξασφαλίζει στην Bit8 επιπλέον πόρους, ώστε να προσφέρουμε υπηρεσίες τόσο σε διαδικτυακούς όσο και σε επίγειους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών και να βελτιώσουμε το επίπεδο της εξυπηρέτησης και των προσφερόμενων υπηρεσιών. Ταυτόχρονα, μας επιτρέπει να επενδύσουμε περαιτέρω στο ανθρώπινο δυναμικό μας και στην βραβευμένη πλατφόρμα της Bit8, καθώς και στην καινοτόμο τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και τις πρωτοποριακές λύσεις που αναπτύσσουμε», πρόσθεσε.
Ο κ. Joseph Cuschieri, Εκτελεστικός Πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Τυχερών Παιχνιδιών της Μάλτας (MGA), δήλωσε: “Είμαι σίγουρος ότι η στρατηγική συμμαχία μεταξύ της INTRALOT και της Bit8 θα φέρει μεγαλύτερη αξία τόσο στους νέους μετόχους, όσο και στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών συνολικά, όπου ανεξάρτητα από το μέγεθος και την πορεία της κάθε εταιρείας, η καινοτομία αποτελεί προαπαιτούμενο.
Αυτό ισχύει και για τη Μάλτα, καθώς έχουμε ήδη ξεκινήσει τη ρύθμιση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών με έναν πρωτοποριακό τρόπο.
Αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε μία καινοτόμο ρυθμιστική προσέγγιση, σύμφωνα με την οποία η MGA παρεμβαίνει μόνο στο βαθμό που κρίνεται απαραίτητο, βάσει των ενδείξεων για δυνητικούς, αλλά και πραγματικούς κινδύνους που απειλούν την ακεραιότητα διεξαγωγής των παιχνιδιών και τους παίκτες, ενώ υπάρχει μία καινούρια δυναμική στην ανάπτυξη τεχνολογιών και καινοτόμων λύσεων για τη διατήρηση των παικτών, για εμάς εξίσου, αν όχι πιο σημαντική, είναι η προστασία των παικτών, που παραμένει και ο πρωταρχικός μας στόχος.
Γνωρίζουμε πως οι νέες αυτές τεχνολογίες μπορούν επίσης να συγκεντρώσουν περισσότερες πληροφορίες για τη συμπεριφορά των παικτών, οι οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν για την ανάπτυξη πιο ευφυών μηχανισμών προστασίας τους».
Προχωρώντας μπροστά, η Intralot και η Bit8 έχουν ως κοινό στόχο να αξιοποιήσουν την τεχνολογική υπεροχή τους, ώστε να προσφέρουν στην παγκόσμια αγορά τυχερών παιχνιδιών την πιο πλούσια γκάμα πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών και στους παίκτες απαράμιλλες εμπειρίες παιχνιδιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης