Τελευταία Νέα
Διεθνή

H Google λανσάρει το YouTube Music, την αποκλειστική εφαρμογή για μουσική

tags :
H Google λανσάρει το YouTube Music, την αποκλειστική εφαρμογή για μουσική
Η νέα εφαρμογή του YouTube Music για iPhones και κινητά τηλέφωνα που λειτουργούν με το σύστημα Android θα είναι δωρεάν
Η Google ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός καναλιού στο YouTube αποκλειστικό για μουσική, με το λανσάρισμα μιας εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα.
Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του YouTube με ανακοίνωσή της στο επίσημο blog της, επισημαίνει ότι η δημοτικότητα που έχει επιτύχει αυτή η ιστοσελίδα για να δει κάποιος μουσικά βίντεο ή απλώς για να ακούσει μουσική, «με έναν από τους πιο πλούσιους μουσικούς καταλόγους παγκοσμίως», έχει οδηγήσει ώστε μέχρι σήμερα να έχουν πληρωθεί «περισσότερα από 3 δισ. δολάρια στη μουσική βιομηχανία».
Η νέα εφαρμογή του YouTube Music για iPhones και κινητά τηλέφωνα που λειτουργούν με το σύστημα Android θα είναι δωρεάν, όμως αν κάποιος θέλει να αποφύγει τις διαφημίσεις, στις ΗΠΑ θα πρέπει να πληρώσει 9,99 δολάρια (9,30 ευρώ) μηνιαίως ύστερα από μια περίοδο δωρεάν δοκιμής δύο εβδομάδων.
Οι συνδρομητές της νέας υπηρεσίας θα μπορούν να έχουν επίσης πρόσβαση στα μουσικά βίντεο ή τις αγαπημένες τους λίστες που έχουν δημιουργήσει, χωρείς την ανάγκη σύνδεσης με το Διαδίκτυο.
Πέρα από τις συμφωνίες που το YouTube έχει με αρκετές δισκογραφικές εταιρείες για να προσφέρει τη μουσική τους, οποιοσδήποτε καλλιτέχνης θα μπορεί να ανεβάζει ένα βίντεο σε αυτήν την ιστοσελίδα και «να τον ανακαλύψουν εκατοντάδες εκατομμύρια άτομα από όλο τον κόσμο», σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης