Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος: Κατηγορεί την κυβέρνηση για απόπειρα εκφοβισμού της Δικαιοσύνης – Είναι υπαίτια της θεσμικής κρίσης

Βενιζέλος: Κατηγορεί την κυβέρνηση για απόπειρα εκφοβισμού της Δικαιοσύνης – Είναι υπαίτια της θεσμικής κρίσης
Ως υπαίτια της «θεσμικής κρίσης» στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος μάλιστα έκανε λόγο ακόμη και «για κλίμα εκφοβισμού στη Δικαιοσύνη», με αφορμή την υπόθεση καταγγελιών εκ μέρους του Γ. Πανούση.
Μιλώντας στη Βουλή, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι «αν αυτά συνέβαιναν επί άλλων κυβερνήσεων, οι σημερινοί κυβερνώντες δεν θα καθόσασταν στα έδρανα, θα φωνάζατε όρθιοι στο όνομα της Δημοκρατίας».
Ο κ. Βενιζέλος πήρε τον λόγο κατά τη διάρκεια της συζήτηση του απολογισμού του έτους 2013, που εγκρίνεται σήμερα από τη Βουλή, κατηγορώντας την κυβερνητική πλειοψηφία ότι ψηφίζει τον απολογισμό του οικονομικού έτους 2013, ενώ κάλεσε τους βουλευτές να αναλογιστούν «τι θα συνέβαινε εάν η συζήτηση αυτή διεξαγόταν υπό άλλες συνθήκες, αν δεν είχε μεσολαβήσει η μεταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ και ήμασταν ακόμη στην αντιμνημονιακή και δημαγωγική σφαίρα που τον έφερε στην εξουσία».
Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, ανέφερε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναγνωρίζουν το μέγεθος του PSI και αποδέχονται ότι το 2013 είχαμε πρωτογενές και υπερβάλλον πλεόνασμα, ενώ είναι πολύ καλύτερος ο απολογισμός του 2014.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης