Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης (Ν.Δ.): Δεν παζαρεύονται τα εθνικά θέματα – Αποτελούν «κόκκινη» γραμμή

Μεϊμαράκης (Ν.Δ.): Δεν παζαρεύονται τα εθνικά θέματα – Αποτελούν «κόκκινη» γραμμή
Μπορούμε με κοινωνική συνοχή, με έναν άλλο δρόμο που πρέπει και μπορούμε να ακολουθήσουμε, να ξεπεράσουμε την κρίση, τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
Τα εθνικά θέματα δεν παζαρεύονται, αποτελούν «κόκκινη» γραμμή και εκπτώσεις δεν πρόκειται να γίνουν, παρά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, υπογράμμισε από τη Χίο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο του εορτασμού απελευθέρωσης του νησιού από τον τουρκικό ζυγό.
«Βρισκόμαστε όλοι σήμερα εδώ για να τιμήσουμε εκείνους οι οποίοι έδωσαν το αίμα τους για να μείνει η χώρα ελεύθερη και αντλούμε δύναμη και κουράγιο από αυτούς. Τους έχουμε ως παράδειγμα για να αντιμετωπίσουμε και σήμερα, ενωμένοι, τη μεγάλη κρίση που περνάμε», ανέφερε.
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «μπορούμε με κοινωνική συνοχή, με έναν άλλο δρόμο που πρέπει και μπορούμε να ακολουθήσουμε, να ξεπεράσουμε την κρίση», ενώ απευθυνόμενος προς την Τουρκία, σημείωσε ότι «πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα από εδώ, από τη Χίο, στους γείτονες, ότι επιθυμούμε να ζήσουμε ειρηνικά μαζί τους, να έχουμε μια συναδέλφωση και μια αγαπημένη συμβίωση και πρέπει αυτό να το καταλάβουν, γιατί πολλές φορές δυστροπούν, προκαλώντας μας».
Τέλος, τόνισε ότι «τα εθνικά μας θέματα δεν παζαρεύονται, αποτελούν κόκκινη γραμμή για μας και εκπτώσεις δεν πρόκειται να γίνουν», συμπληρώνοντας ότι «αυτό, πρώτα απ’ όλα, πρέπει να το καταλάβουν και οι ξένοι. Και να το πει έτσι ο Πρωθυπουργός σε όποιον συνομιλητή έχει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης