Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σβίγκου (ΣΥΡΙΖΑ): Επικίνδυνα παιχνίδια στην υπόθεση Πανούση – Στόχος τους, να πληγεί η κυβέρνηση

Σβίγκου (ΣΥΡΙΖΑ): Επικίνδυνα παιχνίδια στην υπόθεση Πανούση – Στόχος τους, να πληγεί η κυβέρνηση
οι καταγγελίες πρέπει να γίνονται στο χρόνο που πρέπει και όχι ετεροχρονισμένα. Δεν πείθουν κανέναν, γελάει ο κόσμος που τα ακούει αυτά τα πράγματα, σημείωσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Για επικίνδυνα παιχνίδια στην υπόθεση Πανούση, με στόχο να πληγεί η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
«Αυτό που είναι σίγουρα επικίνδυνο, είναι τα παιχνίδια που βλέπουμε να εκτυλίσσονται στην υπόθεση Πανούση», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Σβίγκου και πρόσθεσε ότι «στόχος είναι να πληγεί η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ».
Μάλιστα, επισήμανε ότι «πίσω από αυτό παίζεται ένα επικίνδυνο παιχνίδι με τη Δημοκρατία, εκτυλίσσεται μια άθλια "Πανουσιάδα"». Παράλληλα, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ άφησε αιχμές για τον χειρισμό της υπόθεσης από τον πρώην υπουργό, επισημαίνοντας ότι «δεν γίνεται κανένας να παίζει με υπολήψεις ανθρώπων, έχουν ειπωθεί πολλά για τον τρόπο που χειρίστηκε ο Πανούσης το θέμα.
Δεν γίνεται ένας υπουργός, ο οποίος κατέθεσε και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες να τα κατέχει αυτά και να λέει "σήμερα θα τα βγάλω από το συρτάρι μου" και με έναν περίεργο τρόπο να κοσμούν όλα τα δελτία ειδήσεων. Δεν είναι δυνατόν.
Δεν έχω καμία απόδειξη ότι οι διάλογοι που εμφανίζονται έχουν δόση αλήθειας».
Σε σχέση με την προστασία του κ. Πανούση η κ. Σβίγκου τόνισε ότι «ο κάθε υπουργός πρέπει να προστατεύεται από οποιαδήποτε απειλή.
Επίσης αυτές οι καταγγελίες πρέπει να γίνονται στο χρόνο που πρέπει και όχι ετεροχρονισμένα. Δεν πείθουν κανέναν, γελάει ο κόσμος που τα ακούει αυτά τα πράγματα», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης