Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη (κυβ. εκπρόσωπος): Το Mega δεν με άφησε να παρέμβω στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Γεροβασίλη (κυβ. εκπρόσωπος): Το Mega δεν με άφησε να παρέμβω στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο προσφυγής στη δικαιοσύνη, η κα Όλγα Γεροβασίλη
Κλιμακώνεται η ένταση, στον απόηχο των καταγγελιών του κ. Γιάννη Πανούση, πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, με την κυβέρνηση να βλέπει, πλέον, πίσω από την υπόθεση πόλεμο συμφερόντων των μιντιαρχών.
Ειδικότερα, με δηλώσεις της σχετικά με το δελτίο του Mega, η κυβερνητική εκπρόσωπος, κα Όλγα Γεροβασίλη, απηχεί τη στάση της κυβέρνησης, η οποία σκληραίνει, ενώ αφήνει ανοιχτό και το ενδεχόμενο προσφυγής στη δικαιοσύνη.
Αναλυτικότερα, η Ό. Γεροβασίλη αναφέρει πως στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega παρουσιάστηκαν ως γεγονότα υποτιθέμενοι διάλογοι, τους οποίους σύμφωνα με τον διευθυντή ειδήσεων έδωσε ο κ. Πανούσης.
Στη συνέχεια τονίζει ότι «το Mega αρνήθηκε να δώσει το λόγο στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων για να διατυπώσει την άποψη της κυβέρνησης, με την προκλητική απάντηση «γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;»
«Η συνέχεια σε άλλες αίθουσες όπου τον έλεγχο δεν έχει το Mega, αλλά μόνο εκείνοι που σύμφωνα με τον Νόμο έχουν την εξουσία να αποφασίζουν», καταλήγει χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης