Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Συνιστώ στον κ. Πανούση να σταματήσει το τουρ στα κανάλια – Θετικό ότι κατέφυγε στις αρμόδιες αρχές

Παπαδημούλης: Συνιστώ στον κ. Πανούση να σταματήσει το τουρ στα κανάλια – Θετικό ότι κατέφυγε στις αρμόδιες αρχές
Στήνεται ένα «γαϊτανάκι μικροπολιτικής αντιπαράθεση για να χτυπηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ή κυβέρνηση» υποστήριξε ο κ. Παπαδημούλης
Σαφείς αποστάσεις από τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση και τις καταγγελίες του κράτησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος κατήγγειλε το…«τους του Πανούση στα κανάλια» και υπογράμμισε ότι «τα θέματα που θέτει με τις καταγγελίες του ο κ. Πανούσης είναι σοβαρά, γιατί αναφέρεται σε θέματα τρομοκρατίας και διαφθοράς».
Ο κ. Παπαδημούλης μιλώντας στον Real fm τόνισε ότι «θεωρώ θετικό ότι μετά την προτροπή και πίεση της κυβέρνησης κατέφυγε στις αρμόδιες αρχές.
Θα ήταν ακόμα πιο σωστό να είχε ασχοληθεί με αυτά όταν είχε και τη δύναμη ως υπουργός».
Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, συνέχισε λέγοντας ότι «θα συνιστούσα στον κ. Πανούση, αφού κατέφυγε στους θεσμούς να σταματήσει αυτό το τουρ με συνεχείς δηλώσεις στα κανάλια και να αφήσει τους θεσμούς να αξιολογήσουν και να κάνουν τη δουλειά τους».
Ο κ. Παπαδημούλης έκανε λόγο για προσπάθεια να στηθεί «γαϊτανάκι μικροπολιτικής αντιπαράθεση για να χτυπηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ή κυβέρνηση.»
Σχετικά με τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης, σημείωσε ότι δεν πιστεύει ότι θα «έχουμε κύμα μαζικών πλειστηριασμών και εξώσεων σαν κι αυτό που είδαμε στην Ισπανία και την Πορτογαλία».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης