Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Απαράδεκτη η αποπομπή του Στ. Σταυρόπουλου από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Ποτάμι: Απαράδεκτη η αποπομπή του Στ. Σταυρόπουλου από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.
«Οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ελπίζαμε ότι θα κάνουν την κυβέρνηση να μεριμνήσει, να αυξήσει τους ελέγχους και να αντιμετωπίσει τη δράση των παρακρατικών κύκλων», υποστηρίζει το Ποτάμι 
«Απαράδεκτη και περίεργη» χαρακτηρίζει την αποπομπή του κ. Σταύρου Σταυρόπουλου από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας το Ποτάμι.
Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του το κόμμα αναφέρει πως «ο Σταύρος Σταυρόπουλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων (Αδιάφθορων) καταργείται με πολιτική απόφαση της κυβέρνησης», προσθέτοντας πως «ως αρχηγός του τμήματος ανθρωποκτονιών επί εννιά χρόνια ο Σταυρόπουλος συγκρούστηκε με το οργανωμένο έγκλημα, διαλεύκανε δύσκολες υποθέσεις και πέτυχε την εξιχνίαση όλων των απαγωγών».
Στη συνέχεια εξαίροντας το έργο του ως Διευθυντής της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων το Ποτάμι τονίζει ότι «έφτασε σε σημαντικά επίπεδα απόδοσης συγκρουόμενος, αυτή τη φορά όχι μόνο με εγκληματίες αλλά και με σκοτεινά πρόσωπα της κυβερνητικής εξουσίας».
«Οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ελπίζαμε ότι θα κάνουν την κυβέρνηση να μεριμνήσει, να αυξήσει τους ελέγχους και να αντιμετωπίσει τη δράση των παρακρατικών κύκλων», καταλήγει με νόημα, αφήνοντας αιχμές για τον χειρισμό της υπόθεσης Πανούση από την κυβέρνηση, καθώς «αντ’ αυτού, έδιωξαν τον Σταύρο Σταυρόπουλο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης