Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (υπ. Άμυνας): Δίνουμε μεγάλη μάχη για να αναγεννήσουμε την αμυντική μας βιομηχανία

Καμμένος (υπ. Άμυνας): Δίνουμε μεγάλη μάχη για να αναγεννήσουμε την αμυντική μας βιομηχανία
"Είμαστε υπερήφανοι για τους ήρωες", ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος
Στον επίσημο εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ικάρων στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, παρέστη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Σε χαιρετισμό του, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μεταξύ άλλων, είπε «η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Βίτσας, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Ταφύλλης, η Κυβέρνηση, αλλά και ο ελληνικός λαός θέλουμε να δηλώσουμε ότι είμαστε υπερήφανοι για το έργο της Πολεμικής Αεροπορίας.
Είμαστε υπερήφανοι για τους ήρωες, τους οποίους έχουμε αδικήσει εδώ και χρόνια και ιδίως τους ήρωες της Κύπρου, της επιχείρησης «Νίκη».
Όπως ανακοινώσαμε, με τον κ. Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και τους Αρχηγούς των Επιτελείων, έχουμε ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες για να αποκαταστήσουμε αυτή την τεράστια αδικία, δηλαδή τη μη απονομή τιμής σε εκείνους που έπεσαν υπέρ της πίστεως και της πατρίδος, για τους οποίους μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει από την Πολιτεία αυτό που έπρεπε και αρμόζει».
Υπογράμμισε ότι δεν είναι μόνο αυτές οι γιορτές στις οποίες σκεφτόμαστε και τιμούμε τους ήρωες, ενώ απευθυνόμενος  στους Ίκαρους, στο μέλλον της Πολεμικής Αεροπορίας, στους μελλοντικούς ηγέτες της Πολεμικής Αεροπορίας, τόνισε ότι η Πολιτεία είναι δίπλα τους.
Ο κ. Καμμένος ανέφερε ακόμη ότι «με τον κ. Βίτσα, τον Αναπληρωτή Υπουργό που έχει αναλάβει κατ' αποκλειστικότητα και το θέμα της αμυντικής μας βιομηχανίας, δίνουμε μια πολύ μεγάλη μάχη, ώστε μαζί με τους Αρχηγούς των Επιτελείων να μπορέσουμε να αναγεννήσουμε την αμυντική μας βιομηχανία, γεγονός που θα δώσει τη δυνατότητα τα μέσα τα οποία υπάρχουν, τα ιπτάμενα μέσα, να τεθούν σε πλήρη διαθεσιμότητα».
Τέλος, ο υπουργός ευχήθηκε σε όλους, «οι Προστάτες Άγιοί μας, οι Ταξιάρχες μας, από το Μανταμάδο μέχρι τον Πανορμίτη της Σύμης, να καλύπτουν με τα φτερά τους τα αεροπλάνα μας, τους πιλότους μας, το προσωπικό της Πολεμικής μας Αεροπορίας και τις οικογένειές τους.
Τιμούμε και προσκυνούμε τους ήρωες, τιμούμε την Πολεμική Σημαία και σας διαβεβαιώνω ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ανεξαρτήτως πολιτικών - και θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Μπούρα και τους συναδέλφους που παρευρίσκονται εδώ από τα κόμματα της αντιπολίτευσης - θα μείνει έξω από οποιαδήποτε πολιτική αντιπαράθεση.
Καλές πτήσεις, καλές προσγειώσεις σε όλους και ευχαριστώ πάρα πολύ που σήμερα ήσασταν όλοι εδώ.
Χρόνια πολλά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης