Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Σε 885 εκλογικά κέντρα με 1.284 κάλπες στην Ελλάδα και 44 στο εξωτερικό η εκλογή προέδρου

ΝΔ: Σε 885 εκλογικά κέντρα με 1.284 κάλπες στην Ελλάδα και 44 στο εξωτερικό η εκλογή προέδρου
Καταγγελίες από Μητσοτάκη και Γεωργιάδη ότι το περιβάλλον Μεϊμαράκη χρησιμοποιεί τις υποδομές του κόμματος για να στηρίξει την υποψηφιότητά του
Ο κύβος ερρίφθη για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ, καθώς με ανακοίνωσή της η ΚΕΦΕ γνωστοποίησε ότι η διαδικασία θα γίνει σε 885 εκλογικά κέντρα με 1.284 κάλπες στην Ελλάδα και 44 στο εξωτερικό.
Για μία ακόμα φορά, ωστόσο, δεν έλειψαν οι αντιπαραθέσεις, καθώς οι εκπρόσωποι του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη έθεσαν  ζήτημα χρησιμοποίησης από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μεϊμαράκη των υποδομών του κόμματος στη Λεωφόρο Συγγρού, καταγγέλλοντας τηλεφώνημα που έγινε από τα κεντρικά γραφεία στον πρώην βουλευτή Αχαΐας κ. Μπεκίρη και του ζητήθηκε να στηρίξει την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Η πλευρά Μεϊμαράκη υποστήριξε, πάντως, ότι το περιστατικό ήταν μεμονωμένο και έσπευσε να το καταδικάσει.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιμένει, εξάλλου, στη διεξαγωγή debate με επιστολή του στους άλλους τρεις υποψηφίους για την προεδρία.
Παράλληλα, διατυπώνει ενστάσεις για την παραμονή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην προεδρία παρά το γεγονός ότι είναι υποψήφιος.
Συνεργάτες του Μεϊμαράκη, απαντώντας στην επιστολή του Άδωνι Γεωργιάδη, υποτσήριξαν ότι όλοι είναι υποχρεωμένοι να τηρήσουν το καταστατικό, έστω και αν δεν είναι το καλύτερο δυνατό, προσθέτοντας ότι «δεν θα φέρουμε στο προσκήνιο ζητήματα παραπολιτικής και όλα όσα ανατροφοδοτούν την εσωτερική ένταση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης