Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τόσκας (Προστασίας του Πολίτη): Η δυτική Αττική θα ενισχυθεί με 150 αστυνομικούς της Ομάδας «ΔΕΛΤΑ»

Τόσκας (Προστασίας του Πολίτη): Η δυτική Αττική θα ενισχυθεί με 150 αστυνομικούς της Ομάδας «ΔΕΛΤΑ»
«Μετά την 10η Νοεμβρίου η δυτική Αττική θα ενισχυθεί με 150 άτομα από την ομάδα "ΔΕΛΤΑ" που καταργήθηκε», δήλωσε ο κ. Νίκος Τόσκας
Η αστυνομική δύναμη της δυτικής Αττικής αναμένεται να ενισχυθεί με 150 αστυνομικούς, προερχόμενους από την Ομάδα «ΔΕΛΤΑ», η οποία θα καταργηθεί, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκο Τόσκα.
Ειδικότερα, απαντώντας στη Βουλή σε σχετική ερώτηση, ανέφερε πως «μετά τη 10η Νοεμβρίου η δυτική Αττική θα ενισχυθεί με 150 άτομα από την ομάδα 'ΔΕΛΤΑ' που καταργήθηκε», ενώ υπογράμμισε και την ανάγκη επιστροφής των αποσπασμένων αστυνομικών, η οποία, όπως είπε, προκαλεί αντιδράσεις.
Συγκεκριμένα σχολίασε πως «είναι 2.700, ένα μεγάλος μέρος έρχεται, όχι χωρίς αντιδράσεις», προσθέτοντας «κάνω έκκληση στους συναδέλφους και σε όλους να μην έχουν αντιδράσεις».
Ο ίδιος εξέφρασε την έκπληξή του για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η συντήρηση των οχημάτων και των μηχανών της ΕΛ.ΑΣ., καθώς όπως σημείωσε «γίνεται με χορηγίες», ενώ δεν υπάρχει συγκροτημένο σύστημα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης