Τελευταία Νέα
Οικονομία

Νεφελούδης (γ.γ. Εργασίας): Την Παρασκευή (30/10) τα επιδόματα σίτισης και από 2/11 τα οικογενειακά επιδόματα

Νεφελούδης (γ.γ. Εργασίας): Την Παρασκευή (30/10) τα επιδόματα σίτισης και από 2/11 τα οικογενειακά επιδόματα
Στόχος της κυβέρνησης είναι να μειωθούν οι επιπτώσεις της κρίσης, υποστήριξε ο κ. Ανδρέας Νεφελούδης
«Τα επιδόματα σίτισης θα δοθούν την Παρασκευή (30/10) και από Δευτέρα (2/11) τα οικογενειακά επιδόματα», σημείωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, κ. Ανδρέας Νεφελούδης.
Ειδικότερα, ο κ. Νεφελούδης βρέθηκε στην Τρίπολη, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στους τοπικούς εορτασμούς για την 28η Οκτωβρίου και μετά το πέρας της μαθητικής παρέλασης ανέφερε ότι η κυβέρνηση εργάζεται για το καλύτερο.
Στόχος είναι «να μειωθούν οι επιπτώσεις της κρίσης, ώστε πολύ σύντομα να βγούμε στην ευημερία για την ανάπτυξη του λαού», πρόσθεσε ο γενικός γραμματεάς.
Έπειτα από σχετικές ερωτήσεις, σχολίασε πως η κυβέρνηση εργάζεται για να μην υπάρχουν επιπτώσεις από την τροποποίηση του ασφαλιστικού, ενώ αναφορικά με την καθυστέρηση των επιδομάτων, είπε ότι «τα επιδόματα σίτισης θα δοθούν την Παρασκευή και από Δευτέρα τα οικογενειακά επιδόματα».
«Καταλαβαίνουμε απόλυτα το πρόβλημα, θα παρακαλούσαμε για την κατανόηση όσο είναι δυνατόν, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο για όλους, να είμαστε απόλυτα συνεπείς όταν πρέπει και φαντάζομαι δεν θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο», υπογράμμισε ο κ. Νεφελούδης χαρακτηριστικά.
Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τα μισθολογικά, επεσήμανε πως «εργαζόμαστε και είμαστε σε διαπραγμάτευση για να ισχύσουν οι συλλογικές διαπραγματεύσεις που θα τελειώσουν το Νοέμβριο, για να αλλάξουμε το τοπίο των εργασιακών σχέσεων».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης