Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): Το απόγευμα η κατάθεση του νέου νομοσχεδίου με προαπαιτούμενα στη Βουλή

Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): Το απόγευμα η κατάθεση του νέου νομοσχεδίου με προαπαιτούμενα στη Βουλή
Θα περιλαμβάνει διατάξεις και για τα ενεργειακά, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Σήμερα το απόγευμα θα κατατεθεί κατά πάσα πιθανότητα το νέο νομοσχέδιο με προαπαιτούμενα στη Βουλή, σύμφωνα με δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, στον ΣΚΑΪ.
Σε δηλώσεις του ο κ. Φάμελλος ανέφερε ότι στο νέο νομοσχέδιο θα περιλαμβάνονται διατάξεις και για τα ενεργειακά και τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει μπροστά της ένα φάσμα θεμάτων που χρήζουν άμεσης λύσης.
Όσον αφορά τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «προτεραιότητα είναι η υψηλή ποιότητα σε δημόσια δωρεάν παιδεία.
Να λυθούν τα προβλήματα στη δημόσια παιδεία για την πλειοψηφία των Ελλήνων».
Πρόσθεσε ακόμη ότι «σκοπός δεν είναι ο υψηλός ΦΠΑ», για να σημειώσει χαρακτηριστικά ότι μας επιβλήθηκαν μέτρα. Συμβιβαστήκαμε με μια λύση στον ΦΠΑ της παιδείας».
Σημείωσε, ωστόσο, ότι η συζήτηση για τον ΦΠΑ στην παιδεία είναι ανοικτή και ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να επιβαρύνει τους πολίτες.
Ερωτηθείς για το προσφυγικό, ο κ. Φάμελλος σημείωσε ότι πρέπει να δοθεί βάρος στη μείωση των προσφυγικών ροών, προσθέτοντας ότι με την επιδότηση του ενοικίου θα δοθεί προσωρινή λύση.
Όσον αφορά τα «κόκκινα» δάνεια, σημείωσε ότι θα πρέπει να υποστηριχθούν όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν το δάνειό τους και συμπλήρωσε ότι ζητούμενο είναι να έχουμε δυνατές τράπεζες για να ενισχυθεί η οικονομία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης