Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζιτζικώστας (ΝΔ): Διαφωνεί με την επιλογή της Μπακογιάννη στο δείπνο του ΠτΔ - «Δεν πέρασε από διαδικασία έγκρισης»

Τζιτζικώστας (ΝΔ): Διαφωνεί με την επιλογή της Μπακογιάννη στο δείπνο του ΠτΔ - «Δεν πέρασε από διαδικασία έγκρισης»
Έμμεση επίθεση τόσο στην Ντόρα Μπακογιάννη όσο και στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη που την επέλεξε να εκπροσωπήσει τη ΝΔ στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του Fr. Hollande
Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας εξέφρασε την αντίθεση του στον τρόπο που επελέγη από τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη η Ντόρα Μπακογιάννη για να εκπροσωπήσει το κόμμα στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Πέμτης 22 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τιμήν του Francois Hollande, μιλώντας στον ρ/σ Βήμα.
«Προτάθηκε ένα πρόσωπο χωρίς να έχει περάσει από καμιά διαδικασία έγκρισης, το οποίο τελικά αποσύρθηκε.
Η παράταξη είχε και έχει ικανά στελέχη που θα μπορούσαν να ψηφιστούν, όπως η κ. Γιαννάκου, ο κ. Κεφαλογιάννης, ακόμα και ο κ. Μητσοτάκης που αρχικά ήταν η πρώτη τοποθέτηση ότι θα ήταν αυτός αντιπρόεδρος στο ΕΛΚ».
Ο ίδιος εξήγησε ότι «κράτησα αποστάσεις από την προσπάθεια κάποιων να υπονοήσουν ότι από πίσω κρύβονται κάποιοι μηχανισμοί, βλέποντας ένα νέο άνθρωπο να ξεκινάει να δίνει μία τέτοια μάχη για να αλλάξει την παράταξη να αλλάξει την νοοτροπία, ώστε να ξαναγίνουμε ελκυστικοί στη κοινωνία», ξεκαθαρίζοντας πως χαρακτήρισε ως «κακόγουστο αστείο, ως υποτιμητικό και προσβλητικό για τον ίδιο να πιστεύει κάποιος ότι εάν εγώ εκλεγώ πρόεδρος της ΝΔ, θα μπορούσε ένας πρώην πρωθυπουργός να κάνει τον αντιπρόεδρο».
Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, οι θέσεις των αντιπροέδρων να προκύψουν από τους νυν συνυποψήφιους για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Τζιτζικώστας εξαπέλυσε και σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την στάση της κυβέρνησης απέναντι στις ιδιωτικοποιήσεις.
«Πιστεύω στον ιδιωτικό τομέα, πιστεύω στις ιδιωτικοποιήσεις και μάλιστα πιστεύω ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας κάνουν αυτό το τραγικό σφάλμα, μιλάνε για κοινωνική πολιτική, χωρίς παραγωγή πλούτου» και παράλληλα σημείωσε ότι «αν οι ιδιωτικοποιήσεις προχωρούσαν κανονικά δε θα είχαμε τα βαριά μέτρα στους αγρότες και το ΦΠΑ στην Παιδεία».
Αναφορικά με το ζήτημα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΘ, ξεκαθάρισε πως «πρέπει να μπει ένας στρατηγικός επενδυτής στο λιμάνι, ένας ιδιώτης ο οποίος θα αναπτύξει το λιμάνι και θα αναλάβει συγκεκριμένες στρατηγικές λειτουργίας, όπως ακριβώς ήταν η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, επί Κώστα Καραμανλή».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης