Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης (υπ. Μεταφορών): Δεν θα βάλουμε διόδια στον Δακτύλιο – Έρχονται αυξήσεις στα εισιτήρια των ΜΜΜ

Σπίρτζης (υπ. Μεταφορών): Δεν θα βάλουμε διόδια στον Δακτύλιο – Έρχονται αυξήσεις στα εισιτήρια των ΜΜΜ
Παλεύουμε να μην αυξηθούν οι τιμές στις κάρτες απεριόριστων διαδρομών, τόνισε ο κ. Χρήστος Σπίρτζης
Τέλος στα σενάρια για διόδια στον Δακτύλιο έβαλε σήμερα, Τρίτη, ο κ. Χρήστος Σπίρτζης, υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1.
Ειδικότερα, ο κ. Σπίρτζης αποκάλεσε «σενάρια φαντασίας» τα σχετικά δημοσιεύματα, καθιστώντας σαφές πως στόχος του υπουργείου είναι να έχουμε χαμηλότερα διόδια στους αυτοκινητόδρομους της χώρα και «δεν θα πάμε να βάλουμε διόδια στο κέντρο της Αθήνας».
Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι επίκεινται ανατιμήσεις στα εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, προσθέτοντας πως το υπουργείο αναζητά λύση, ώστε να μην επηρεαστούν αρνητικά και οι τιμές των καρτών απεριορίστων διαδρομών.
«Αυτό παλεύουμε», ανέφερε συγκεκριμένα, γνωστοποιώντας πως εκπονείται μια «σοβαρή μελέτη» σε συνεργασία με τον ΟΑΣΑ, «προκειμένου να μείνουν σταθερές οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών και να μπει ο ΦΠΑ μόνο στα εισιτήρια».
Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι το υπουργείο βρίσκεται σε αναμονή των αποτελεσμάτων της εν λόγω έρευνας, για να δει «πόσο θα αυξηθεί το εισιτήριο και αν βγαίνει αυτό το μοντέλο»,
Τέλος, ο υπουργός, απάντησε σε σχετική ερώτηση, ότι η ατέλεια για τα ΑμεΑ και τους ανέργους θα διατηρηθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης