Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άμεση και οριστική αντιμετώπιση του ζητήματος των απορριμμάτων της Ηλείας με τη μηχανική διαλογή

Άμεση και οριστική αντιμετώπιση του ζητήματος των απορριμμάτων της Ηλείας με τη μηχανική διαλογή
Μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο, οι δήμοι έχουν συμφωνήσει σε ποιον δεματοποιητή θα συσκευάζουν τα απορρίμματα και που θα τα εναποθέτουν
Ευρεία σύσκεψη συγκάλεσε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής για το φλέγον θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων του νομού Ηλείας.
Σε αυτή συμμετείχαν ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης  Γιάννης Μπαλάφας, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Αποβλήτων Ευάγγελος Καπετάνιος, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας  Απόστολος Κατσιφάρας και οι δήμαρχοι Πύργου, Ήλιδας, Αρχαίας Ολυμπίας, Πηνειού, Ανδραβίδας-Κυλλήνης και Ανδρίτσαινας- Κρέσταινας.
Υπήρξε ταύτιση απόψεων ως προς την άμεση και οριστική αντιμετώπιση του θέματος των απορριμμάτων με την ολοκλήρωση της μηχανικής διαλογής στην περιοχή της Τριανταφυλλιάς.
Αλλά μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα, οι δήμοι έχουν συμφωνήσει σε ποιον δεματοποιητή θα συσκευάζουν τα απορρίμματα, ενώ στους περισσότερους δήμους έχουν καταλήξει σε ποια περιοχή θα τα εναποθέτουν.
Με εντολή του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, αύριο  Τρίτη 20/10 θα μεταβεί στην περιοχή της Ηλείας ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Αποβλήτων ώστε να υπάρξει καταληκτική εισήγηση προς τον  Κουρουμπλή για τα μέρη που τελικώς θα εναποτίθενται τα απορρίμματα εντός των ορίων των δήμων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης