Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευρεία σύσκεψη Τσίπρα στη Βουλή με κορυφαίους υπουργούς - Τα ανοικτά μέτωπα

Ευρεία σύσκεψη Τσίπρα στη Βουλή με κορυφαίους υπουργούς - Τα ανοικτά μέτωπα
Η κυβέρνηση ετοιμάζεται για το πρώτο κρας τεστ με τους δανειστές
(upd) Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη με υπουργούς που είχε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη Βουλή.
Μεταξύ των υπουργών που συμμετείχαν ήταν οι υπουργοί Επικρατείας Ν. Παππάς και Αλ. Φλαμπουράρης, Παιδείας Ν. Φίλης, Περιβάλλοντος Π. Σκουρλέτης, Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Τα ανοικτά μέτωπα είναι πολλά και μεταξύ αυτών είναι η κατάθεση σήμερα στη Βουλή του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες. 
Επίσης η κυβέρνηση αναζητςί πυρετωδώς το ισοδύναμο για να μην επιβληθεί ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση. 
Στο μέτωπο της οικονομίας, η κυβέρνηση η ετοιμάζεται για το πρώτο «κρας τεστ» με τους δανειστές οι οποίοι καταφθάνουν στην Αθήνα και από την άλλη καλείται να πάρει αποφάσεις πάνω σε μείζονα ζητήματα της οικονομικής πολιτικής. 

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Στις 12:00, θα δεχθεί τον υπουργό Εξωτερικών της Ολλανδίας Μπερτ Κέντερς (Bert Koenders). Στις 13:15, θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ενώ στις 15:00 με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Σαμέχ Σούκρι (Sameh Shoukry).
Επίσης, στις 20:30, ο πρωθυπουργός θα παρακαθίσει σε δείπνο του υπουργού Εξωτερικών προς τιμήν των συνέδρων στη Διεθνή Διάσκεψη «Θρησκευτικός και Πολιτιστικός Πλουραλισμός και Ειρηνική Συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή», στο Μουσείο της Ακρόπολης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης