Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ξεκίνησε η λειτουργία από την ΕΛ.ΑΣ. του Γραφείου Εξυπηρέτησης Επισκεπτών Αθηνών

Ξεκίνησε η  λειτουργία από την ΕΛ.ΑΣ. του Γραφείου Εξυπηρέτησης Επισκεπτών Αθηνών
Στεγάζεται στο κέντρο της Αθήνας
Ξεκίνησε από σήμερα  με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η λειτουργία του Γραφείου Εξυπηρέτησης Επισκεπτών Αθηνών, με σκοπό την ταχεία εξυπηρέτηση των τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας.  
Σημειώνεται ότι η λειτουργία του είχε δρομολογηθεί από την προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.
Η λειτουργία του Γραφείου Εξυπηρέτησης Επισκεπτών Αθηνών, το οποίο υπάγεται ως δομή στην Τουριστική Αστυνομία, έχει ως στόχο την :
-Ενίσχυση του τουρισμού στη χώρα μας, με την άμεση και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των επισκεπτών- τουριστών, παρέχοντας σε αυτούς τις κατάλληλες οδηγίες και απαραίτητες πληροφορίες, τόσο τουριστικού όσο και ευρύτερου αστυνομικού ενδιαφέροντος.
-Άμεση ανταπόκριση και αποτελεσματική διαχείριση των όποιων προβλημάτων ή περιστατικών ανακύπτουν, όπως ενδεικτικά απώλειες εγγράφων ή άλλων αντικειμένων, κλοπές, έκδοση σχετικών βεβαιώσεων-αντιγράφων κ.λπ.  
Το Γραφείο στεγάζεται στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Δραγατσανίου 4 (ισόγειος χώρος εντός στοάς), είναι στελεχωμένο με κατάλληλα εκπαιδευμένο και ξενόγλωσσο προσωπικό, θα λειτουργεί σε μόνιμη βάση και με ωράριο λειτουργίας 07.30-22.00 καθημερινά.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 210-3222230 και 210-3222232 και μάλιστα το δεύτερο λειτουργεί και ως fax.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης