Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (ΛΑ.Ε.): Έργο εχθρών της Ελλάδας η φορολεηλασία, οι συντάξεις εξαθλίωσης και η κατεδάφιση του ασφαλιστικού

Λαφαζάνης (ΛΑ.Ε.): Έργο εχθρών της Ελλάδας η φορολεηλασία, οι συντάξεις εξαθλίωσης και η κατεδάφιση του ασφαλιστικού
Την ανάγκη να σταματήσει η μνημονιακή καταστροφή, πριν καταστεί ανεπίστρεπτη, τόνισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας
Για φορολεηλασία, συντάξεις εξαθλίωσης και κατεδάφιση του ασφαλιστικού κάνει λόγο σε δήλωσή του με αφορμή την πρόταση της Επιτροπής Σοφών για το ασφαλιστικό ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «μόνο εχθροί της χώρας που θα ήθελαν να πλήξουν πισώπλατα τον τόπο, να πνίξουν την οικονομία και να δώσουν τη χαριστική βολή στα ελληνικά νοικοκυριά θα προωθούσαν επιλογές φορολεηλασίας, πλήρους κατεδάφισης των συντάξεων και του Ασφαλιστικού συστήματος και εκποίησης στρατηγικών επιχειρήσεων (ΟΣΕ, Rosco), σαν αυτές που περιέχονται στο πολυνομοσχέδιο και στις προτάσεις των λεγόμενων “Σοφών”.
»Μια οικονομία και μια κοινωνία στην οποία οι νέοι είναι άνεργοι και κατά κύματα ξενιτεύονται, ενώ οι ηλικιωμένοι θα παίρνουν συντάξεις εξαθλίωσης και θα πεθαίνουν πρόωρα, δεν έχουν παρόν και κυρίως δεν έχουν κανένα απολύτως αύριο.
»Πρέπει να σταματήσουμε τη μνημονιακή καταστροφή, πριν καταστεί ανεπιστρεπτή και αφανίσει ότι ακόμα απομένει όρθιο σε αυτή τη χώρα», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης