Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Δεν θα ψηφίσουμε τα φορολογικά μέτρα και ό,τι βαθαίνει την κρίση στην οικονομία

Χατζηδάκης (ΝΔ): Δεν θα ψηφίσουμε τα φορολογικά μέτρα και ό,τι βαθαίνει την κρίση στην οικονομία
«Θα ευχόμουν να ήταν καλύτερο το κλίμα και να πηγαίναμε σε εκλογή με άλλες διαδικασίες», σημείωσε ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, ερωτηθείς για τα εσωκομματικά της ΝΔ
Την πρόθεση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας να καταψηφίσουν τα φορολογικά μέτρα και όσα μέτρα βαθαίνουν την κρίση στην οικονομία γνωστοποίησε ο βουλευτής, κ. Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό του ΣΚΑΙ.
«Έχει παραγίνει με τους φόρους», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε πως και η κυβέρνηση της ΝΔ το είχε παρακάνει με τη φορολογία, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι είχε αρχίσει «την αποκλιμάκωση».
Ο κ. Χατζηδάκης υποστήριξε, πάντως, ότι η κοινοβουλευτική ομάδα της παράταξης είναι έτοιμη να υπερψηφίσει «ό,τι είναι ανατρεπτικό και μεταρρυθμιστικό», ενώ χαρακτήρισε «κλειδί» τις επενδύσεις.
Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε ότι η ΝΔ στήριξε με την ψήφο της τη συμφωνία «για να μην πάει η χώρα στα βράχια», αφήνοντας αιχμές για τη στάση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος «με 222 ψήφους υπέρ του μνημονίου πήγε σε εκλογές γιατί δεν είχε την πλειοψηφία».
Παράλληλα, κληθείς να σχολιάσει τα εσωκομματικά… παρατράγουδα, ενόψει της εκλογής νέου προέδρου, επεσήμανε ότι «τα “γαλλικά” συμβαίνουν και στους Παρισίους», ενώ ευχήθηκε «να ήταν καλύτερο το κλίμα και να πηγαίναμε σε εκλογή με άλλες διαδικασίες».
«Η λογική αντι-Τσίπρας, είναι απλουστευτική λογική», σχολίασε, στη συνέχεια, ενώ κατέστησε σαφές πως ο κόσμος θα αποφασίσει για τον νέο πρόεδρο και οι βουλευτές και τα ανώτερα στελέχη «θα διαχειριστούμε το αποτέλεσμα της εκλογής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης