Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Καμμένος: Σήμερα απεδείχθη ο επαγγελματισμός, το υψηλό ηθικό και η ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων

Π. Καμμένος: Σήμερα απεδείχθη ο επαγγελματισμός, το υψηλό ηθικό και η ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων
H θέση των ενόπλων δυνάμεων είναι εδώ στην παραμεθόριο και όχι στα αστικά κέντρα και όχι σε άλλες περιοχές που δεν αντιμετωπίζουμε απειλή, υποστήριξε ο κ. Πάνος Καμμένος 
Την εκτίμηση ότι «σήμερα απεδείχθη ο επαγγελματισμός, το υψηλό ηθικό, η ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων» διατύπωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής διακλαδικής άσκησης "Παρμενίων 2015" που πραγματοποιήθηκε στον Ψηλό Στάλο, στην περιοχή των Λαβάρων.
Στη συνέχεια, ο υπουργός σημείωσε πως «σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση, οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας αποδεικνύουν ότι κρατούν γερά, παρά τις περικοπές, προκειμένου να διαφυλάξουν την εθνική κυριαρχία της χώρας, την εδαφική της ακεραιότητα, παρ' όλες τις δυσκολίες της πατρίδας μας».
Σημειώνεται, ακόμα, ότι ο κ. Καμμένος διαβεβαίωσε ότι «η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας σκοπεύει, με εντολές της κυβέρνησης, να ενισχύει τις δυνάμεις μας στον Έβρο και στην παραμεθόριο, όπως ήδη έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε», καθώς, όπως είπε, «η θέση των ενόπλων δυνάμεων είναι εδώ στην παραμεθόριο και όχι στα αστικά κέντρα και όχι σε άλλες περιοχές που δεν αντιμετωπίζουμε απειλή».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης