Τελευταία Νέα
Πολιτική

EuropaPress: Η κυβέρνηση του Τσίπρα ξεπέρασε τον σκόπελο της ψήφου εμπιστοσύνης

EuropaPress: Η κυβέρνηση του Τσίπρα ξεπέρασε τον σκόπελο της ψήφου εμπιστοσύνης
Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα έρθουν αντιμέτωποι με νέα τεστ τις προσεχείς εβδομάδες στο πλαίσιο των ψηφοφοριών για τις μεταρρυθμίσεις, τους φόρους και τις περικοπές στις συντάξεις
Στην ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα από το ελληνικό κοινοβούλιο αναφέρεται άρθρο του ισπανικού πρακτορείου ειδήσεων Europa Press, σημειώνοντας ότι επρόκειτο για μια συνεδρίαση η οποία σημαδεύθηκε από τις αντεγκλήσεις μεταξύ του έλληνα πρωθυπουργού και του επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Το αποτέλεσμα της ψήφου εμπιστοσύνης, σημειώνεται, επιτρέπει στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα να συνεχίσει την εφαρμογή των μέτρων που έχουν συμφωνηθεί με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ στο πλαίσιο του τρίτου προγράμματος διάσωσης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα έρθουν αντιμέτωποι με νέα τεστ τις προσεχείς εβδομάδες στο πλαίσιο των ψηφοφοριών για τις μεταρρυθμίσεις, τους φόρους και τις περικοπές στις συντάξεις.
Το πρώτο πακέτο μεταρρυθμίσεων θα πρέπει να έχει περάσει από τη Βουλή πριν από την 15η Οκτωβρίου.
Στο άρθρο επισημαίνεται, τέλος, ότι ο έλληνας πρωθυπουργός έχει υποσχεθεί να βρει τρόπου ώστε να μειώσει τον αρνητικό κοινωνικό αντίκτυπο των μέτρων προσαρμογής που απαιτούν Ε.Ε. και ΔΝΤ και να εφαρμόσει εναλλακτικά μέτρα σε κάποιες από τις πολιτικές που έχουν μικρή στήριξη μεταξύ των ελλήνων πολιτών.

Μεταφραστική επιμέλεια: Ελένη Κάτσουρα
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης