Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης: Θα ακουστούν και φωνές που δεν μπορούν να αποτραπούν από τη δημοκρατική λειτουργία της ΝΔ…

Βρούτσης: Θα ακουστούν και φωνές που δεν μπορούν να αποτραπούν από τη δημοκρατική λειτουργία της ΝΔ…
Δεν είναι ότι καλύτερο οι πολλές υποψηφιότητες για την προεδρία, υποστήριξε ο κ. Γιάννης Βρούτσης
Σχόλια με αιχμές έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Βρούτσης, σχετικά με την εσωκομματική κατάσταση της ΝΔ, αλλά και με την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ.
Ειδικότερα, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Alpha, ο κ. Βρούτσης υποστήριξε πως «θα ακουστούν και φωνές που δεν μπορούν να αποτραπούν από τη δημοκρατική λειτουργία της Νέας Δημοκρατίας», προσθέτοντας πως «η δυνατότητα να είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ δεν στερείται από κανέναν».
Ο ίδιος, ωστόσο, τάχθηκε κατά των πολλών υποψηφιοτήτων για την προεδρία της ΝΔ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι και ότι καλύτερο».
«Όσα ονόματα ακούστηκαν, εκφράζουν προθέσεις», επεσήμανε στη συνέχεια, εκτιμώντας πως το κοντέρ των υποψηφίων θα μηδενιστεί την Παρασκευή (2/10), όταν και «θα εμφανιστούν οι πραγματικές υποψηφιότητες».
Πάντως, σχολίασε ότι η ΝΔ δεν χρειάζεται ρήγματα που έχουν να κάνουν με την ιδεολογία και τις αρχές της και έκανε λόγο για «υποκριτικά» τέτοια ζητήματα.
Παράλληλα, αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και την παρουσία του στις ΗΠΑ, υποστήριξε πως «όταν συμμετέχεις σε τέτοια διεθνή φόρα, δεν είναι κακό να χρησιμοποιείς μεταφραστή», ενώ συμπλήρωσε ότι «είναι λάθος να βγαίνουν έξω οι πρωθυπουργοί και να αναδεικνύουν τα ζητήματα διαφθοράς».
Τέλος, επεσήμανε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία είναι εύθραυστη, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν βλέπει «προοπτική κάτω από τα δύσκολα μέτρα που έρχονται».
«O ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε με δημαγωγικό-λαϊκίστικο λόγο και ψέματα να κερδίσει την πιο κρίσιμη κοινωνική ομάδα», κατέληξε ο κ. Γιάννης Βρούτσης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης