Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Associated Press: O Tσίπρας δεσμεύεται να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση έως το 2019 - Στοίχημα η λύση για το χρέος

Associated Press: O Tσίπρας δεσμεύεται να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση έως το 2019 - Στοίχημα η λύση για το χρέος
Άμεσες προτεραιότητες αποτελούν ο νέος γύρος ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, καθώς και η ολοκλήρωση της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών
Να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός κρίσης μέχρι το 2019 δεσμεύθηκε ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά σε νέο δημοσίευμά του το Associated Press, σχολιάζοντας την εισήγηση του πρωθυπουργού κατά την πρώτη συνεδρίαση σήμερα 25/9 του υπουργικού συμβουλίου.
Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα, ο Αλ. Τσίπρας δεσμεύθηκε για άμεση δρομολόγηση των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, προκειμένου η χώρα να είναι σε θέση το συντομότερο δυνατόν να εξασφαλίσει ελάφρυνση χρέους.
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας έχει ήδη δεσμευθεί έναντι των δανειστών της χώρας, με την υπογραφή τον Αύγουστο του νέου, τρίτου κατά σειρά μνημονίου της χώρας, πως θα εφαρμόσει φιλόδοξες μεταρρυθμίσεις, νέες περικοπές δαπανών και αυξήσεις φόρων.
Ωστόσο, για τον Αλέξη Τσίπρα, άμεσες προτεραιότητες αποτελούν ο νέος γύρος ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, καθώς και η ολοκλήρωση της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών.
Στις προτεραιότητες αυτές δεν χωρά καμία καθυστέρηση πλέον, σημειώνεται, επίσης, στο δημοσίευμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης