Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Καλεί τον υπουργό Παιδείας να ενημερώσει πόσο θα κοστίσουν «τα βαφτίσια» του υπουργείου

Ποτάμι: Καλεί τον υπουργό Παιδείας να ενημερώσει πόσο θα κοστίσουν «τα βαφτίσια» του υπουργείου
«Η συγκυβέρνηση βρίσκει κάθε φορά χρήματα για τις αλλαγές στον τίτλο του Υπουργείου Παιδείας αλλά όχι για τις ίδιες τις ανάγκες της Παιδείας», σημειώνει το Ποτάμι 
Να ενημερώσει για το πόσο θα κοστίσουν «τα βαφτίσια» του υπουργείου Παιδείας καλεί τον υπουργό Παιδείας το Ποτάμι, με σχετική ανακοίνωσή του.
Ειδικότερα, σημειώνει πως «μόλις μέσα σε 8 μήνες το Υπουργείο Παιδείας άλλαξε 2 φορές τίτλο» και διερωτάται, «άραγε η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα έχει αναλογισθεί και υπολογίσει το κόστος αυτών των αλλαγών;».
«Καλούμε τον νέο Υπουργό Παιδείας να ενημερώσει τους πολίτες σε τι αφορά η δαπάνη (σφραγίδες, φακέλους, λογότυπα κλπ.) και ποιο είναι το συνολικό κόστος της μετονομασίας του Υπουργείου Παιδείας τον Ιανουάριο και το Σεπτέμβριο του 2015», τονίζει, στη συνέχεια, θέτοντας ένα δεύτερο ερώτημα: «μήπως τελικά θα πρέπει να κάνουμε το αυτονόητο και να κρατήσουμε ένα σταθερό όνομα;’
Τέλος, καταλήγει αφήνοντας αιχμές, παρατηρώντας πως «η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βρίσκει κάθε φορά χρήματα για τις αλλαγές στον τίτλο του Υπουργείου Παιδείας και τη δημιουργία νέων υπουργικών θέσεων αλλά «δε βρίσκει» για τις ίδιες τις ανάγκες της Παιδείας».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης