Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Ανακοινώνεται απόψε η νέα κυβέρνηση - Αλλαγές στη δομή των υπουργείων

Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Ανακοινώνεται απόψε η νέα κυβέρνηση - Αλλαγές στη δομή των υπουργείων
Ο κ. Βούτσης, το όνομα του οποίου ακούγεται για την προεδρία της Βουλής, προανήγγειλε μιλώντας στο Mega, αλλαγές στη δομή των υπουργείων
Απόψε θα ανακοινωθεί το νέο κυβερνητικό σχήμα με τους υπουργούς να ορκίζονται αύριο το πρωί γύρω στις 10:00, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Βούτση.
Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, προκειμένου να παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. για το προσφυγικό.
Ο κ. Βούτσης, το όνομα του οποίου ακούγεται για την προεδρία της Βουλής, προανήγγειλε μιλώντας στο Mega, αλλαγές στη δομή των υπουργείων.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο να αναλάβει ο ίδιος τη θέση του προέδρου της Βουλής τόνισε: "Δεν έχουμε κάνει συζήτηση για την ώρα. Σχεδιάζουμε το κυβερνητικό σχήμα, όχι τα πρόσωπα, τα κελύφη κλπ.
Μετά την εμπειρία του επταμήνου κάποια υπουργεία μπορεί και πρέπει να μείνουν μόνα τους. Όλα είναι πάνω στο τραπέζι.
Μέχρι το μεσημέρι θα έχει κλείσει κι αυτό".
Για τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ και όχι με άλλα κόμματα ανέφερε
"Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό μέσα στη Βουλή.
Η λαϊκή εντολή εισπράχθηκε από εμάς με αυτόν τον τρόπο.
Δεν θα θέλαμε αν μπούμε σε μια συζήτηση διαφορετική, προγραμματική που θα έφερνε πιο αντίθετες πλευρές του φάσματος στην ίδια κοίτη".
Ο κ. Βούτσης υποστήριξε ότι "χρειάζονται καθαρές λύσεις" και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση θα είναι ανοιχτή "ώστε να υπάρχουν οι ευρύτατες δυνατές συναινέσεις".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης