Μεϊμαράκης: Με ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, η Ελλάδα δεν θα έχει κυβέρνηση - Έμπορος ελπίδας ο Τσίπρας, δεν ξέρει τι υπέγραψε

Μεϊμαράκης: Με ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, η Ελλάδα δεν θα έχει κυβέρνηση - Έμπορος ελπίδας ο Τσίπρας, δεν ξέρει τι υπέγραψε
Ο Τσίπρας είπε πως θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και κοντεύει να μας πάρει τα κλειδιά
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ αναδειχθεί πρώτο κόμμα, η Ελλάδα δεν θα έχει κυβέρνηση την επόμενη μέρα, προειδοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Β. Μεϊμαράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.
Καταγγέλλοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας λέει ψέμματα στον ελληνικό λαό, ο κ. Μεϊμαράκης δεν δίστασε να χαρακτηρίσει έμπορο ελπίδας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Η χώρα τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε έκτακτες συνθήκες και ο Τσίπρας σαν έμπορος ελπίδας τα έδωσε όλα και τον ψήφισαν, κατήγγειλε ο κ. Μεϊμαράκης.
Tαυτόχρονα τόνισε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει τον δρόμο του ολοκληρωτισμού.
Οι ευάλωτες ομάδες υπέφεραν περισσότερο κατά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε, για να συμπληρώσει πως "πήρε 251 ψήφους ο Τσίπρας, αλλά δεν τις αξιοποίησε".
Ο Τσίπρας είπε πως θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και κοντεύει να μας πάρει τα κλειδιά, διεμήνυσε.
"Ο Τσίπρας λέει όχι σε εμάς, γιατί αν πει ναι θα μείνει με 20 βουλευτές.
Και οι 53 μπορεί να φύγουν έτσι κι αλλιώς", πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο Τσίπρας είχε την ευκαιρία να γίνει εθνικός ηγέτης, αλλά μετατράπηκε σε κομματάρχη
"Ο Τσίπρας είχε με τη συναίνεσή μας την ευκαιρία να γίνει εθνικός ηγέτης, αλλά μετατράπηκε σε κομματάρχη", κατήγγειλε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ.
Συνεχίζοντας ανέφερε πως είναι διχαστικό το παλιό και το νέο.
Κατά τον πρόεδρο της ΝΔ, το παλιό μπορεί να συμπορευτεί με το νέο, γιατί αφορά τον συνδυασμό της εμπειρίας με τον ενθουσιασμό.
Οι Έλληνες είδαν να μειώνονται τα εισοδήματά τους και δεν μας ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές, αλλά μετά παραπλανήθηκαν από τον Τσίπρα, υποστήριξε στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ.
Εννοούσα τους δημόσιους υπαλλήλους με το φακελάκι, όταν είπα ότι θα διώξουμε κάποιους, εξήγησε, μεταξύ άλλων.

Ή θα ψηφίσουν ΝΔ και σταθερότητα ή ΣΥΡΙΖΑ και αβεβαιότητα
Ο κόσμος ή θα ψηφίσει ΝΔ και σταθερότητα ή ΣΥΡΙΖΑ και αβεβαιότητα, τόνισε, για να επισημάνει πως στις εκλογές της Κυριακής η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα.
Με δικές μας ψήφους έμεινε η χώρα στην Ευρώπη, κατήγγειλε, για να προσθέσει πως "Αν ο Τσίπρας πήγαινε με τις δικές του, η συμφωνία δεν θα περνούσε.
Κάποιοι βουλευτές μας ήθελαν αποχή στη συμφωνία", σημείωσε.
Αν αρνηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ θα προχωρήσει με τις άλλες ευρωπαϊκές δυνάμεις, σημείωσε, ζητώντας από τους πολίτες να συγκρίνουν σε ποια κατάσταση βρίσκονταν τον Ιανουάριο και σε ποια κατάσταση βρίσκονται σήμερα.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS