Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των εκλογών – Με τη συμφωνία αποφύγαμε τη χρεοκοπία και το Grexit

Γεροβασίλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των εκλογών – Με τη συμφωνία αποφύγαμε τη χρεοκοπία και το Grexit
«Έχουμε μπροστά μας το ασφαλιστικό, τα εργασιακά, τη συζήτηση για το χρέος, τα κόκκινα δάνεια, τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και την πρώτη κατοικία»
Σίγουρη για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές της Κυριακής εμφανίστηκε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κα Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη.
Ερωτηθείσα σχετικά, υποστήριξε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προχώρησε στη σύναψη της συμφωνίας, κλείνοντας έναν πρώτο κύκλο, που στόχο είχε να αποφευχθεί το Grexit και η άτακτη χρεοκοπία.
Ωστόσο, κατέστησε σαφές πως υπάρχουν ακόμα πολλά ανοιχτά πεδία, για τα οποία «έχει σημασία ποια κυβέρνηση θα τα διαπραγματευτεί».
«Έχουμε μπροστά μας το ασφαλιστικό, τα εργασιακά, τη συζήτηση για το χρέος, τα κόκκινα δάνεια, τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και την πρώτη κατοικία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια χαρακτήρισε «σκληρά» τα διλήμματα των εκλογών, ενώ υπογράμμισε πως «διαμορφώνεται ένα ισχυρό δίλημμα, το οποίο έχει και βαθμό πόλωσης».
«Βλέπουμε ότι είναι έτοιμο να ορμήσει στον ελληνικό λαό ένα σύστημα 40 ετών, αυτοί δηλαδή που έφεραν τη χώρα εδώ και που σήμερα έχουν στεναχωρηθεί πολύ που είναι έξω από την διακυβέρνηση», σχολίασε η κα Γεροβασίλη.
Αναφερόμενη στο ζήτημα του τουρισμού, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι η Κρήτη έχει μια παραγωγική βάση, η οποία αντέχει, όπως στο κομμάτι του τουρισμού και της γεωργικής παραγωγής, και εξήγησε ότι έργα όπως η δημοπράτηση του αεροδρομίου στο Καστέλι, οι οδικοί άξονες, θα προχωρήσουν, συμβάλλοντας στην περαιτέρω τοπική ανάπτυξη.
«Η χώρα μας πρέπει να χρησιμοποιήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, όπως είναι ο τουρισμός, ο οποίος συνδέεται άμεσα με τον πολιτισμό», τόνισε η κα Γεροβασίλη, ενώ κατέληξε πως «πρέπει να εφαρμοστεί ένα αποτελεσματικό σχέδιο για να συνδέσει αυτές τις μεγάλες δυνατότητες της χώρας, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να γίνουμε ανταγωνιστική χώρα, αλλά και μια χώρα που θα μπορέσει να έχει ανάπτυξη και να βγει από τον φαύλο κύκλο της ύφεση».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης