Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Στόχος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να γίνει εγγυητής μια σταθερής κυβέρνησης με ορίζοντα 4ετίας

Γεννηματά: Στόχος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να γίνει εγγυητής μια σταθερής κυβέρνησης με ορίζοντα 4ετίας
Απατηλό όνειρο η αυτοδυναμία στις επικείμενες εκλογές, υποστηρίζει η κα Φώφη Γεννηματά 
Στόχος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι να γίνει εγγυητής μιας σταθερής κυβέρνησης με ορίζοντας τετραετίας, υποστήριξε από την τηλεόραση του ANT1, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κα Φώφη Γεννηματά.
Η ίδια σχολίασε πως στις επικείμενες εκλογές η αυτοδυναμία αποτελεί «απατηλό όνειρο».
Πρόσθεσε, ωστόσο, πως ακόμα και αν κάποιο κόμμα πετύχει την αυτοδυναμία, δεν θα είναι σε θέση μόνο του να σηκώσει το «βαρύ φορτίο της διακυβέρνησης της χώρας».
Στη συνέχεια, υποστήριξε πως «ο κ. Τσίπρας βιάστηκε να πάει σε εκλογές για να μην προλάβει ο λαός να καταλάβει τον λογαριασμό που καλείται να πληρώσει από τη συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση».
Ερωτηθείσα σχετικά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως το κόμμα της ψήφισε το Μνημόνιο, καθώς εκείνη τη στιγμή το δίλημμα ήταν «συμφωνία ή Grexit».
Υπάρχουν ακόμα ζητήματα ανοιχτά, καθώς και ζητήματα που πρέπει να αλλάξουν, όπως για παράδειγμα η φορολόγηση των αγροτών, οι ομαδικές απολύσεις κ.α., τόνισε, χαρακτηριστικά, και γι' αυτό θα πρέπει να προκύψει μία κυβέρνηση σοβαρή και ισχυρή, που θα τα διαπραγματευτεί.
Τέλος, ανέφερε πως ένα ακόμα λάθος που «πλήρωσε» το ΠΑΣΟΚ ήταν ότι έδωσε την εντύπωση πως ταυτίζεται με τη ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι στο εξής το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να γίνει ούτε «ουρά», ούτε «δεκανίκι», ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της ΝΔ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης