Τελευταία Νέα
Διεθνή

Süddeutsche Zeitung: Ο Τσίπρας δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι θέλει οπωσδήποτε να κυβερνήσει

Süddeutsche Zeitung: Ο Τσίπρας δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι θέλει οπωσδήποτε να κυβερνήσει
Διστακτικός ο Μεϊμαράκης, αποφασιστικός ο Τσίπρας στο debate, παρατηρεί η γερμανική εφημερίδα
Την εκτίμηση ότι ο Τσίπρας δεν άφησε καμία αμφιβολία στο debate ότι θέλει οπωσδήποτε να κυβερνήσει, διατυπώνει η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung.
Ειδικότερα, επισημαίνει πως η εμφάνιση του Τσίπρα ήταν αποφασιστική και επιθετική, σε αντίθεση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος χαρακτηρίζεται «διστακτικός» από την εφημερίδα.
Μάλιστα, επισημαίνει πως ο Β. Μεϊμαράκης εμφανίστηκε αναξιόπιστος, ενώ αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ψεύτη και ευχήθηκε να μην μπορέσει ποτέ να κυβερνήσει ξανά την Ελλάδα.
«Η πάλαι ποτέ μεγάλη λαϊκή παράταξη φαίνεται σαν να φοβάται να καθοδηγήσει τη χώρα στα επόμενα δύσκολα χρόνια», σημειώνει, επίσης, η Süddeutsche Zeitung, σχετικά με τη ΝΔ.
Ως προς το περιστατικό με τον Μεϊμαράκη και τον σκηνοθέτη του debate, στον οποίο παραπονέθηκε, μεταξύ σοβαρού και αστείου, επειδή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανιζόταν ψηλότερος, η Süddeutsche Zeitung σημειώνει, «αυτό τον ταράζει ακόμη και αν γελάει και λέει ότι κάνει πλάκα. Αλλά έτσι είναι αυτή τη στιγμή: ο κάθε πόντος έχει σημασία».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης