ΣΥΡΙΖΑ: Ο Β. Μεϊμαράκης επανέφερε τη ρητορική των δύο άκρων – Πλήττει ευθέως τη δημοκρατία

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Β. Μεϊμαράκης επανέφερε τη ρητορική των δύο άκρων – Πλήττει ευθέως τη δημοκρατία
Η Νέα Δημοκρατία φέρει ακέραια την ευθύνη για την άνοδο του ναζισμού στη χώρα, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ
Σκληρή κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ ασκεί η Κουμουνδούρου, με αφορμή τηλεοπτικές δηλώσεις του.
Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει πως «φαίνεται ότι εκτός από τα ψηφοδέλτια Σαμαρά, ο Β. Μεϊμαράκης υιοθετεί και το “πρόγραμμα” Σαμαρά».
Στη συνέχεια τονίζει «σε επικίνδυνα παιχνίδια που πλήττουν ευθέως τη δημοκρατία και στρώνουν τον δρόμο για τον νεοναζισμό καταφεύγει ο πρόεδρος της ΝΔ, Β. Μεϊμαράκης», προσθέτοντας πως «στη συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Mega (15/9), ο επικεφαλής της ΝΔ επανήλθε στη ρητορική των “δύο άκρων” συμψηφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή!».
Παράλληλα, εκτιμά πως «οι δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, ενόψει και της μαύρης επετείου από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους νεοναζί της ΧΑ, προκαλούν το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών, εξισώνουν τους θύτες με τα θύματα και στρώνουν το έδαφος για την ενίσχυση του φασισμού και του ρατσισμού».
«Η Νέα Δημοκρατία φέρει ακέραια την ευθύνη για την άνοδο του ναζισμού στη χώρα καθώς, με την καταστροφική πολιτική που άσκησε, άνοιξε τον δρόμο στους φασιστές της ΧΑ, δρόμο ακίνδυνο για το σύστημα αλλά άκρως επικίνδυνο για την κοινωνία», καταλήγει η Κουμουνδούρου.

www.bankingnews.gr 

bankingnews.gr

BREAKING NEWS