Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν υπάρχει ίχνος σκιάς για τον Φλαμπουράρη – Καμία συνεργασία με τη ΝΔ

Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν υπάρχει ίχνος σκιάς για τον Φλαμπουράρη – Καμία συνεργασία με τη ΝΔ
Όσα είπε ο κ.Φλαμπουράρης με καλύπτουν απόλυτα υπογράμμισε ο Ν. Βούτσης
Την πλήρη κάλυψη του στον Αλέκο Φλαμπουράρη για την υπόθεση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας με την κατασκευαστική εταιρεία, στην οποία φέρεται να ήταν μέτοχος και η οποία πήρε έργο 3,9 εκατομμυρίων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις 20 Μαΐου παρείχε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Βούτσης.
«Δεν υπάρχει ίχνος σκιάς για τον κ. Φλαμπουράρη.
Όσα δήλωσε με καλύπτουν απόλυτα» υποστήριξε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά Fm ο κ.Βούτσης, ο οποίος παράλληλα υποστήριξε πως δεν συμφωνεί με την θέση που θέλει τους πολιτικούς να μην παίρνουν δουλειές από το Δημόσιο.
«Αρκεί να είναι απολύτως νόμιμη η συμμετοχή τους» είπε ο κ.Βούτσης.
Αναφορικά με το θέμα της λίστας Lagarde και τη νέα κατάθεση του Herve Falciani, ο κ.Βούτσης υποστήριξε πως «κάτω από τα ραντάρ κρατιόντουσαν θέματα που όζουν».
«Υπήρξαν υπόγειες διαδρομές για την ανακάλυψη ή την συγκάλυψη της λίστας Lagarde» είπε ο κ.Βούτσης, τονίζοντας ότι «πρέπει να γίνει αδιάβλητη έρευνα».
Όσον αφορά την επομένη των εκλογών ο κ.Βούτσης ξεκαθάρισε ότι «δεν υφίσταται ζήτημα συνεργασίας με τη ΝΔ επειδή αυτό αποσταθεροποιεί την βασική διαδικασία πολιτικής αντιπαράθεσης και σύνθεσης».
«Αριστερά και Δεξιά δεν μπορεί να είναι στην Κυβέρνηση» είπε ο κ.Βούτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης