Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης (ΝΔ): Αν η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές, θα πάω πρώτα στον Τσίπρα για σχηματισμό κυβέρνησης

Μεϊμαράκης (ΝΔ): Αν η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές, θα πάω πρώτα στον Τσίπρα για σχηματισμό κυβέρνησης
Οι Έλληνες πρέπει να αποφασίσουν μεταξύ εμένα και του Τσίπρα τόνισε ο κ.Μεϊμαράκης
Την θέση ότι οι Έλληνες πρέπει να αποφασίσουν μεταξύ «εμένα και του Τσίπρα» διατύπωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος υποστήριξε πως υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση, μια σκληρή πραγματικότητα.
«Μπορεί να υπάρχουν καλύτεροι, αλλά η τύχη το έφερε και ο κόσμος πρέπει να αποφασίσει μεταξύ του Τσίπρα και εμένα» υπογράμμισε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm ο κ.Μεϊμαράκης.
«Αν η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές, θα πάω πρώτα στον Αλέξη Τσίπρα, για το σχηματισμό κυβέρνησης», τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης, αναφέροντας πως «έχουμε μια σκληρότατη πραγματικότητα, η οποία δεν αντιμετωπίζεται με δήθεν αριστερά ή κεντροδεξιά συννεφάκια».
Πάντως, ο πρόεδρος της ΝΔ δεν παρέλειψε να συνεχίσει τις επιθέσεις του κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.
«Είναι διαπλεκόμενοι μέχρι το μεδούλι, όπως οι ίδιοι οι σύντροφοί τους καταγγέλλουν», είπε ο κ.Μεϊμαράκης ζητώντας όμως να μην υπάρξει υποβιβασμός του επιπέδου του πολιτικού λόγου στα τελευταία 24ωρα της προεκλογικής εκστρατείας.
Ο κ.Μεϊμαράκης ζήτησε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μην προδικάζει την απόφαση των πολιτών πριν την κάλπη, χαρακτήρισε «συναρχηγό» του ΣΥΡΙΖΑ τον Πάνο Καμμένο, και κατηγόρησε τον Τσίπρα ότι τα λάθη του κόστισαν 90 δις ευρώ στην οικονομία.
«Μας είπε ότι πάει σε εκλογές επειδή τον έριξαν, αλλά δεν δοκίμασε ψήφο εμπιστοσύνης», είπε ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος υποστήριξε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις, οι οποίες, όμως, θα πρέπει να προχωρήσουν, διότι είναι ο μόνος τρόπος για να υπάρξει περιθώριο βελτίωσης των όρων της συμφωνίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης