Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Τακτική υποχώρηση έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είπε ψέματα – Λευκή επιταγή ζητά ο κ. Μεϊμαράκης

Γεροβασίλη: Τακτική υποχώρηση έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είπε ψέματα – Λευκή επιταγή ζητά ο κ. Μεϊμαράκης
«Η ΝΔ πρέπει ν απολογηθεί για τα 40 χρόνια και το κράτος συμφερόντων», υποστήριξε η κα Όλγα Γεροβασίλη 
Σε δριμεία κριτική της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κα Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega.
Ειδικότερα, η κα Γεροβασίλη υποστήριξε πως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ζητά «λευκή εντολή», καθώς στο πλαίσιο της ΔΕΘ παρουσίασε ένα «πρόγραμμα διακυβέρνησης σε τίτλους».
Ο κ. Μεϊμαράκης, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, «μίλησε για εθνική ομάδα διακυβέρνησης, εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, εθνική ομάδα σχεδιασμού στρατηγικού.
Όλα αυτά θα τα κάνει μια εθνική Ελλάδος για να μας πει το 2016 τι θα συμβεί στη χώρα».
Στη συνέχεια, η κα Γεροβασίλη υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε ψέματα, αλλά έκανε μια «τακτική υποχώρηση», ενώ τόνισε πως η χώρα δεν καταστράφηκε από τους 7 μήνες διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλ. Τσίπρα, όπως θέλουν να υποστηρίζουν τα στελέχη της ΝΔ.
Αντίθετα, εκτίμησε πως «η ΝΔ πρέπει να απολογηθεί για τα τελευταία 40 χρόνια και το κράτος συμφερόντων».
Ερωτηθείσα σχετικά παρουσίασε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό, σημειώνοντας πως στόχος είναι να μην υπάρξει καμία αλλαγή στις συντάξεις μέχρι 1.000 ευρώ, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιβολής μέτρων στις υψηλότερες συντάξεις.
«Δεν πιστεύουμε ότι με αυξημένη φορολόγηγηση, ή με απολύσεις, με ανεξέλεγκτη αγορά εργασίας και μείωση συντάξεων, η χώρα θα αναπτυχθεί», υποστήριξε η κα Γεροβασίλη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης