Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ προσθέτει και τους Έλληνες αστυνομικούς στη λίστα με τους «άχρηστους»

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ προσθέτει και τους Έλληνες αστυνομικούς στη λίστα με τους «άχρηστους»
«Ήρθε» η σειρά του Μ. Κεφαλογιάννη, να απαξιώσει τα σώματα ασφαλείας της χώρας και συγκεκριμένα τους αστυνομικούς, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ
Η Νέα Δημοκρατία προσθέτει και τους Έλληνες αστυνομικούς στη λίστα με τους «άχρηστους» του δημοσίου τομέα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Μετά την επίθεση του προέδρου της, Β. Μεϊμαράκη, στους επαναπροσληφθέντες καθηγητές μέσης εκπαίδευσης, τους σχολικούς φύλακες, το διοικητικό προσωπικό των πανεπιστημίων και τις καθαρίστριες, που είχαν απολυθεί από την κυβέρνηση Σαμαρά, ήρθε η σειρά του Μ. Κεφαλογιάννη, να απαξιώσει τα σώματα ασφαλείας της χώρας και συγκεκριμένα τους αστυνομικούς», τονίζει χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια διευκρινίζει πως «ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ χαρακτήρισε "άχρηστους"(!) τους Έλληνες αστυνομικούς, προκειμένου να υπεραμυνθεί των ιδιωτικοποιήσεων, στην εκπομπή "Πρώτη Γραμμή" του τηλεοπτικού Σκάι», ενώ προσθέτει πως «ο Μ. Κεφαλογιάννης ισχυρίστηκε πως "Πότε είναι καλύτερη η ασφάλεια, όταν είχαμε τους Έλληνες αστυνομικούς στα αεροδρόμια ή τώρα που έχουμε ιδιωτικούς secutiry;
Εγώ σας πληροφορώ ότι δεν μπορώ να περάσω... Υπάρχει ελληνικό αεροδρόμιο που να μην περνάω "αέρα πατέρα"; Ξέρετε τι κουβαλάω εγώ;"»
«Εκτός από αυτά που ενδεχομένως... "κουβαλάει" ο υποψήφιος της, η ΝΔ οφείλει να δώσει εξηγήσεις για το αν υιοθετεί την θέση του Μ. Κεφαλογιάννη σχετικά με τις ικανότητες της Ελληνικής Αστυνομίας», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης