Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ): Τώρα μας κλείνουν όλοι το μάτι – Ο Τσίπρας το αριστερό και ο Μεϊμαράκης το δεξί

Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ): Τώρα μας κλείνουν όλοι το μάτι – Ο Τσίπρας το αριστερό και ο Μεϊμαράκης το δεξί
Χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής ενότητας με προγραμματική συμφωνία τετραετίας για να μπορέσουμε να βγούμε από την κρίση, υποστήριξε ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
«Τώρα μας κλείνουν όλοι το μάτι, ο κ. Τσίπρας το αριστερό και ο κ. Μεϊμαράκης το δεξί» σχολίασε ο υποψήφιος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοσταθμό Real.
Στη συνέχεια υποστήριξε πως «εμείς θέλουμε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας στην οποία θα υπάρχει μια προγραμματική συμφωνία τετραετίας για να μπορέσουμε να βγούμε από την κρίση», ενώ πρόσθεσε, απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα και στον κ. Μεϊμαράκη, πως «αν κάποιοι ανάλογα με το αποτέλεσμα προσπαθήσουν να προφυλάξουν τα οπίσθιά τους και να μην αναλάβουν τις ευθύνες τους, νομίζω ότι δεν θα βοηθήσει ούτε τη χώρα και δεν θα βοηθήσει ούτε τους ίδιους».
Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι την επομένη των εκλογών θα πρέπει «τα κόμματα να συμφωνήσουν σε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα βάσει τετραετίας, μια συμφωνία την οποία θα στηρίξουν όλα τα κόμματα που στήριξαν τη συμφωνία, για να βγούμε από το αδιέξοδο», καθώς σε αντίθετη περίπτωση «θα ξαναγυρίσουμε σε μία από τα ίδια και το αποτέλεσμα θα είναι γνωστό μετά από τρεις μήνες».
Τέλος, ο κ. Κωνσταντινόπουλος επανέλαβε τη θέση του κόμματος, ότι θα είναι ο εγγυητής, ενώ εκτίμησε πως «οι πολίτες καταλαβαίνουν την προσπάθεια της παράταξης μας, και μαζί με την πρόεδρό μας, τη Φώφη τη Γεννηματά, θα εγγυηθούμε ώστε όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους τη Δευτέρα».
«Κανένας δεν θα ξεφύγει από την ευθύνη που έχει και θα πρέπει να αναλάβει τα επόμενα χρόνια», κατέληξε με νόημα ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης